Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
bojar bo zeby w polsce chorowac trzeba byc zdrowym jak kon
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Najgorsze jest, ze w pewnym momencie cywilizacji zaczelismy zyc dluzej bo i jedzenie dobre i urozmaicone, i wodka czysta niezatruta i ruchu wystarczajaco bo do budki trzeba bylo isc zadzwonic i wstac z kanapy coby na drugi program Tele zmienic. Teraz to bedzie sie dzialo niestety w druga strone, az do momentu kiedy czesci zamienne beda robic dla nas dobrej jakosci, a wtedy to 100 spokojnie na Duracel'ach sie pojedzie
Wy sie za siebie weźcie i przynajmniej 2h ruchu na świeżym powietrzu dziennie.
Nie zrobie min. 5km z buta, to się źle czuję.
15 km nie jest niczym nadzwyczajnym. Raczej norma, niż wyjątek.
Starzec.
Nie zrobie min. 5km z buta, to się źle czuję.
15 km nie jest niczym nadzwyczajnym. Raczej norma, niż wyjątek.
Starzec.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Tak proszę państwa, należy się gimnastykować
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
busik pisze: zdradz nam recepte na dluga mlodosc
Recepta jest jedna, MD.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
AAA trzymaj się, ja też te same lata i co chwila coś boli i łupie. Ale złego diabli nie biorą więc staram się być coraz gorszy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 224 razy
- Polubione posty: 503 razy
leon, MDNB Chociaż to raczej problem z kręgosłupem...
Mnie po ostatnich ekscesach wakacyjych też boli... jutro idę zapisać się na basen.
Mnie po ostatnich ekscesach wakacyjych też boli... jutro idę zapisać się na basen.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Konto usunięte pisze: Gdzie przyjmują zapisy?
Przy kasie... ale osoby w wieku przedemerytalnym mają zniżki
- Chloru
- 6 gwiazdek
Jak ja będę miał 100% to tacy jak Ty będą dostawać dopłaty
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 95 razy
- Polubione posty: 161 razy
Jak zdasz sobie sprawę, że nie masz już 20 lat i już nie jesteś młody to może później będziesz mógł się cieszyć młodością (mentalną)
To mówi (pisze) człowiek, który otarł się o tamten świat i wyciągnął wnioski.
To mówi (pisze) człowiek, który otarł się o tamten świat i wyciągnął wnioski.
Atmosfera ogólnego rozpadu po 35 roku życia się tu wkradla widze i sie rozgoscila.
Kurwa panowie wziąć się za siebie i skończcie pierdolic :)
AAA popatrz na to z innego punktu - właśnie zostałeś zaproszony do drugiego rozdania. Poprostu nie spierdol tego.
Sorry za przekleństwa ;)
Kurwa panowie wziąć się za siebie i skończcie pierdolic :)
AAA popatrz na to z innego punktu - właśnie zostałeś zaproszony do drugiego rozdania. Poprostu nie spierdol tego.
Sorry za przekleństwa ;)
drodzy wszyscy,
znowu muszę Wam serdecznie podziękować. dzięki ostatnim kilku stronom znowu poczułem się młody.
edit:
a bo zapomniałem jeszcze o dobrej radzie, a w pewnym wieku dawanie dobrych rad jest obowiązkiem:
Arti, musisz znacząco zwiększyć wykrzyż i dodać dystanse. a jak wzmocnisz progi, to nawet jak wykrzyżu nie wystarczy poradzisz sobie hajliftem bez łaski publiczności. uwierz fachowcowi. na własne oczy widziałem, że tak się da.
znowu muszę Wam serdecznie podziękować. dzięki ostatnim kilku stronom znowu poczułem się młody.
edit:
a bo zapomniałem jeszcze o dobrej radzie, a w pewnym wieku dawanie dobrych rad jest obowiązkiem:
Arti, musisz znacząco zwiększyć wykrzyż i dodać dystanse. a jak wzmocnisz progi, to nawet jak wykrzyżu nie wystarczy poradzisz sobie hajliftem bez łaski publiczności. uwierz fachowcowi. na własne oczy widziałem, że tak się da.
- barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: Subarbie Impreza WRX
- Polubił: 34 razy
- Polubione posty: 87 razy
barbie, tylko nie bierzcie diesli bo angole miały słabe ,proponował bym jakiegoś kabriobarbie pisze: Właśnie kupujemy rower
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"
http://ilawa.wm.pl/223299,Tragiczny-wyp ... z3FZT3jYDk
— Według wstępnych ustaleń policjantów pracujących na miejscu, kierowca renault jadący od strony Iławy w pobliżu miejscowości Rudzienice zjechał na przeciwległy pas ruchu wprost pod nadjeżdżający radiowóz — mówi Joanna Kwiatkowska.
— W ostatniej chwili kierowca "odbił" i wrócił na swój pas. Niestety, po jakimś czasie manewr powtórzył — zjechał na przeciwległy pas i tym razem czołowo zderzył się ze skodą.
Na miejscu zginęli kierowcy obu samochodów. Mężczyźni jechali sami. Policjanci pod nadzorem prokuratora wyjaśniają wszystkie okoliczności tego tragicznego wypadku.
Przeczytaj cały tekst: Tragiczny wypadek pod Iławą. Nie żyją dwie osoby - Iława http://ilawa.wm.pl/223299,Tragiczny-wyp ... z3FZeEfdNC
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
można się ugryźć, wiem, bo w zeszłym roku miałem dokładnie to samo - zjechałem na boczną drogę, a tam już CB nie pomogło
nie ufaj Yanosikowi
nie ufaj Yanosikowi
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Następnym razem pomyśl o obiedzie w Kielcach, taniej wyjdzieKonto usunięte pisze:Jeżdżę rok W-wa-Krk-W-wa i nic.
I w jednym tygodniu dwa razy dałem się złapać.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
esilon pisze: Następnym razem pomyśl o obiedzie w Kielcach, taniej wyjdzie
Tiaa.... właśnie na obwodnicy kielc mnie capnęli. Idiota. Zaglądałem przejeżdżając do środka tej Insigni. I jechał tam pan z panią. No to jak pan z panią to jadę dalej... I ten pan z panią 5 minut później założyli czapki...
uważaj na czarne z czarnymi szybami bmw serii 5 w poprzedniej budzie, tez zakładają czapkiKonto usunięte pisze: właśnie na obwodnicy kielc mnie capnęli
TK..L chyba w 1.02 filmiku jest rej http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/ar ... /140608767
tu wszystko jest http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradar ... kielce.htm