Sprzedam Subaru Levorg 2017 idealny/ salonowy
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Levorg
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam,
Sprzedam bardzo ładnego i zadbanego Levorga model 2017, wszystko opisane w linku
https://m.olx.pl/d/oferta/sprzedam-suba ... Kkad0.html
Sprzedam bardzo ładnego i zadbanego Levorga model 2017, wszystko opisane w linku
https://m.olx.pl/d/oferta/sprzedam-suba ... Kkad0.html
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
Ponad 140...przy wtedy dość niskim kursie euro bo Subaru w PL ma cennik w euro
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
A któryś inny kupiony w PL ma nawiewy z tylu???Lub nawet sprowadzony?? ( na USA i Japonię może miały lepsze wyposażenie ale tego nie wiem - na pewno były dostępne silniki 2.0 a w PL tylko 1.6)
Jest w nim wszystko co było dostępne i co oferowało SUBARU w 2017 r w tym modelu
Nic nie było przerabiane i kombinowane.
Jest w nim wszystko co było dostępne i co oferowało SUBARU w 2017 r w tym modelu
Nic nie było przerabiane i kombinowane.
A Ty tak serio? Ze Skody miał sobie niby ktoś przełożyć? Ten model nie miał nawiewów z tyłu i co mu zrobisz...?
Pozdrawiam,
Kuba
Kuba
Za ten piniondz nie sprzedaż.DomiDominika pisze: ↑25 cze 2021, o 10:22Ponad 140...przy wtedy dość niskim kursie euro bo Subaru w PL ma cennik w euro
Dolce far niente
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
Jest chętny za 70 tys. ale mnie aż tak się nie spieszy ze sprzedażą
Sprzedawaj. Jest klient, to si≥e sprzedaje.
Dolce far niente
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 300 razy
- Polubione posty: 57 razy
Na serio. Nie wiedziałem, że nie tylko silnikowo było słabo. Nawiewy z tyłu były nawet w Legacy IV/OBK V.
Levorq to klasa Imprezy nie Legacy.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- So What!
- 6 gwiazdek
Bardziej pomiędzy, ze wskazaniem na Legacy. W każdym razie takie ma gabaryty, a że jest na płycie Imprezy (chyba), to już inna sprawa.
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
Tak czy inaczej ładne i przyjemne w użytkowaniu autko :)
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
Poza nawiewami, które były w Legacy i są chyba niezwykle istotne jeszcze czegoś tak WAŻNEGO mu brak z wyposażenia???
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Dominika, jest gitara, w piątek będę w Rzeszowie to się wymienimy, Legaś za Levorga może byćDomiDominika pisze: ↑28 cze 2021, o 18:25Poza nawiewami, które były w Legacy i są chyba niezwykle istotne jeszcze czegoś tak WAŻNEGO mu brak z wyposażenia???
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
No nie wiem , chyba jednak nie skorzystam z zamiany , jeśli już Subaru to przyzwyczaiłam się do tego mojego niedoskonałego Levorga bez niezbędnych dla niektórych nawiewów z tyłuGump pisze: ↑29 cze 2021, o 19:55Dominika, jest gitara, w piątek będę w Rzeszowie to się wymienimy, Legaś za Levorga może byćDomiDominika pisze: ↑28 cze 2021, o 18:25Poza nawiewami, które były w Legacy i są chyba niezwykle istotne jeszcze czegoś tak WAŻNEGO mu brak z wyposażenia???
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Eee, tam to takie specyficzne forum, musisz się przyzwyczaić Mnie się bardzo podoba Levorg, nawet rower bez ściągania koła mógłbym zapakować, jak jadę na wyścig. W chwili obecnej nie mogę zmienić gabloty, ale życzę powodzenia w sprzedaży, autko zadbane i warte zakupuDomiDominika pisze: ↑29 cze 2021, o 22:56No nie wiem , chyba jednak nie skorzystam z zamiany , jeśli już Subaru to przyzwyczaiłam się do tego mojego niedoskonałego Levorga bez niezbędnych dla niektórych nawiewów z tyłu
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
Eee, tam to takie specyficzne forum, musisz się przyzwyczaić Mnie się bardzo podoba Levorg, nawet rower bez ściągania koła mógłbym zapakować, jak jadę na wyścig. W chwili obecnej nie mogę zmienić gabloty, ale życzę powodzenia w sprzedaży, autko zadbane i warte zakupu
[/quote]
pierwsze pozytywne słowa napisane tutaj na temat tego autka Jak miło
[/quote]
pierwsze pozytywne słowa napisane tutaj na temat tego autka Jak miło
Ostatnio zmieniony 30 cze 2021, o 09:43 przez DomiDominika, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
pierwsze pozytywne słowa napisane tutaj na temat tego auta Jak miłoGump pisze: ↑30 cze 2021, o 07:02Eee, tam to takie specyficzne forum, musisz się przyzwyczaić Mnie się bardzo podoba Levorg, nawet rower bez ściągania koła mógłbym zapakować, jak jadę na wyścig. W chwili obecnej nie mogę zmienić gabloty, ale życzę powodzenia w sprzedaży, autko zadbane i warte zakupuDomiDominika pisze: ↑29 cze 2021, o 22:56No nie wiem , chyba jednak nie skorzystam z zamiany , jeśli już Subaru to przyzwyczaiłam się do tego mojego niedoskonałego Levorga bez niezbędnych dla niektórych nawiewów z tyłu
A rower , pewnie żeby się zmieścił bez ściągania koła I milion innych rzeczy
Autko jest zgrabne a jednocześnie pakowne
- So What!
- 6 gwiazdek
To ostatnie fajne Subaru jakie było dostępne na rynku - powodzenia w sprzedaży!DomiDominika pisze: ↑29 cze 2021, o 22:56No nie wiem , chyba jednak nie skorzystam z zamiany , jeśli już Subaru to przyzwyczaiłam się do tego mojego niedoskonałego Levorga bez niezbędnych dla niektórych nawiewów z tyłu
-
DomiDominika
- 0 gwiazdek
A dziękuje Nie mam jakiegoś ciśnienia na sprzedaż natychmiastowąWszystko na spokojnie Tylko szkoda mi żeby stało nieużywane i się marnowało jak mam drugie auto.So What! pisze: ↑30 cze 2021, o 09:47To ostatnie fajne Subaru jakie było dostępne na rynku - powodzenia w sprzedaży!DomiDominika pisze: ↑29 cze 2021, o 22:56No nie wiem , chyba jednak nie skorzystam z zamiany , jeśli już Subaru to przyzwyczaiłam się do tego mojego niedoskonałego Levorga bez niezbędnych dla niektórych nawiewów z tyłu