Chloru napisał(a):Myślę, że to niewiele w porównaniu do korzysci z noszenia jednego urządzenia zamiast 2 albo i 3
Tylko jak masz nosić urządzonko z ekranem 3-4cale przekątnej, to Ci kieszeń może oberwać ;)
r.
Moderatorzy: barbie, Bergen, WRC fan
Chloru napisał(a):Myślę, że to niewiele w porównaniu do korzysci z noszenia jednego urządzenia zamiast 2 albo i 3
ky napisał(a):Tylko jak masz nosić urządzonko z ekranem 3-4cale przekątnej, to Ci kieszeń może oberwać ;)
Chloru napisał(a):Tobie się wszystko zboczeńcu z dyskietkami kojarzy.
ky napisał(a):
Bo ja to taki stary jestem, że jeszcze takie rzeczy pamiętam :P A 5.25" nawet ostatnio widziałem w użyciu, podczas próby rozruchu terminala do pewnej czterdziestoletniej techniki za setki tysięcy dolarów ;)
Chloru napisał(a):Możesz się przyznać co to było ?![]()

Chloru napisał(a):powinieneś widzieć chociaz raz 3 calową amstradówę i może i 8 calowe też widziałeś...
Fido__ napisał(a):jak powiesz, że zaprogramowałeś coś za pomocą kart perforowanych
Chloru napisał(a):Nikt nie zauważył problemów z odbiorem radia ani ładowaniem nawigacji. Brandzlotechnik źuf też nie wspominał o potencjalnych problemach wręczając nam rozgałęziacz.
ky napisał(a):A czy ja wyglądam jak jakiś jaskiniowiec?
źuf napisał(a):Zreszta wreczajac Ci rozgaleziacz do glowy przychodzilo mi jedynie "nie zjedz tego".![]()
źuf napisał(a):Btw, najbardziej siejace urzadzenie jakie mialem w aucie to byla oryginalna ajkomowska ladowarka do IC-R20
minimus napisał(a):znajoma poszukuje nawigacji do 4 stów
Fido__ napisał(a):Funky-Koval, Ty żyjesz
Fido__ napisał(a):Czy ktoś używa regularnie nawigacji w nokii i sobie chwali?
Funky-Koval napisał(a):wiedźma w słuchawce cały czas mi mówi "jedziesz z niedozwoloną prędkością".
Fido__ napisał(a):
Czy ktoś używa regularnie nawigacji w nokii i sobie chwali? Ja mam i używam jedynie od święta. Jest totalnie nieporęczna i mało praktyczna. Ostatnio przegapiłem drogę bo Dido zadzwoniła akurat kiedy zbliżałem się do skrzyżowania i oczywiście na ekran wywaliło mi, że dzwoni żona, a mapa zeszła w tło...
minimus napisał(a):czy ktoś ma jakieś doświadczenia lub zasłyszane opinie o navi firmy LARK? Czy w tym przypadku tanio oznacza kiepsko, czy może nie jest aż tak źle?
minimus napisał(a):UWAGA UWAGA,
czy ktoś ma jakieś doświadczenia lub zasłyszane opinie o navi firmy LARK? Czy w tym przypadku tanio oznacza kiepsko, czy może nie jest aż tak źle?
Generalnie znajoma poszukuje nawigacji do 4 stów. Ewentualnie trochę więcej. Mapa Polski z opcją dodania Europy później.
Powrót do Dla kochających inaczej... czyli dział techniczny
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości