Dodajemy tu terminy zapowiadanych imprez i relacje z nich oraz dyskusje
Forumowicze na Start
Forumowicze na Start
Pomyślałem ,że przyda sie taki wątek co byśmy się nie "tułali" po wszystkich wątkach z naszymi opowieściami z różnych zawodów w jakich coraz większa rzesza forumowiczów bierze udział.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Forumowicze na Start
Ja zacznę. Zlałem wszystkie efki moim wolnossakiem na 1 rundzie WLTA we Wrocku w sobotę 12.01.2013. Jestem z siebie dumny :)
Śnieg, lód i trudne warunki nieznacznie mi pomogły
Dla klatkowiczów zapowiada się mega fajna impreza w Walimiu 20 stycznia. Będzie patelnia a śniegu tez tam nie brakuje. Ktoś z forum startuje?
Śnieg, lód i trudne warunki nieznacznie mi pomogły
Dla klatkowiczów zapowiada się mega fajna impreza w Walimiu 20 stycznia. Będzie patelnia a śniegu tez tam nie brakuje. Ktoś z forum startuje?
ja z jonesemB i pas_ti z żemolem złomkiem
wczoraj byliśmy trasę opisać i jest fajjjnie oby jeszcze dosypało
wczoraj byliśmy trasę opisać i jest fajjjnie oby jeszcze dosypało
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, wiesz jak mówią: "great minds think alike"
to może jednak już wszystko zostawić w "moim" wątku? No chyba, że np. ten zostawimy na imprezy bardziej z Twojej okolicy, czyli kamionki, walim itp? Jak myślisz?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, nie ma sensu dublować
zostawimy twój chyba
ale tytuł możesz skrócić 
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 168 razy
Eee może zostawcie ten wątek, nie wszyscy mogą startować (upalać) na dolnym śląsku.
Mnie kusi ta impreza
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... -27012013/
Mnie kusi ta impreza
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... -27012013/
danikl, no założenie miałem ogólnokrajowe
a co do tej imprezki to jak by było bliżej to z chęcią bym po takim jeziorku zamarzniętym poszalał 
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
hehe potwierdzam start 20.01.2013 razem z żemolem w "Walimskiej Zimówce"
właśnie wpisali nas na oficjalną listę z nr 72. To będzie nasz wspólny debiut tzn. mój, żemol -a i "złomka". Trzymajcie kciuki 
dobra, możemy i tak zrobić - ten będzie worldwide
Tak więc burat, jak tam wolisz - możemy wrzucać też cały dolny śląsk do mojego, albo trzymać tutaj... Choć wg mnie aktywni forumowicze, którzy latają na zawodach (nie licząc zofiji) są raczej z DŚ.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna