Są różne rodzaje ksenonów, H1, H3, H4, H7, 9005/9006 ?
Czym one się właściwie różnią, oprócz budową ?
Skąd mam wiedzieć jakie wsadzić u siebie ?
Ale ja nie namawiam żebyś u mnie kupił, ba, moge Ci nawet powiedziec gdzie najtaniejSan pisze:Carfit podziel się swoją wiedzą, to coś u Was kupiecarfit pisze:wystarczy że zrobisz zdjecie swojego reflektora a ja już bede wiedział co masz jakie masz kupić![]()
Macie smycze
oK carf jakby cio, to się odezwę do Ciebie pierwszego :-Pcarfit pisze:Ale ja nie namawiam żebyś u mnie kupił, ba, moge Ci nawet powiedziec gdzie najtaniejSan pisze:Carfit podziel się swoją wiedzą, to coś u Was kupiecarfit pisze:wystarczy że zrobisz zdjecie swojego reflektora a ja już bede wiedział co masz jakie masz kupić![]()
Macie smycze, pytałeś więc odpowiedziałem, zrób zdjecie albo powiedz jaki masz samochód , czy wersja USA czy EU , i Ci doradze.
Może podróbki, co jest bardzo prawdopodobne.Konto usunięte pisze:Ciekawe czemu na allegro te same żarówki kosztują aż tyle taniej niż w intercarsie http://allegro.pl/zarowka-philips-d2r-8 ... 06874.html
Лукашэнка pisze: Może podróbki, co jest bardzo prawdopodobne.
Albo, rzeczywiście Philips, ale towar przeznaczony na jakieś tańsze pozaeuropejski rynki, więc w niższej cenie....
albo.... jeszcze inne opcje![]()
FUX pisze: Konto usunięte, bez lekkiego demolowania pod maską się nie obędzie z wyjęciem aku włącznie, chyba, że masz dłonie ginekologa...
Nie wiem jak jest w forku, ale w OBK trzeba się bardzo postarać, żeby coś urwaćgimof pisze: Taka przestroga bo łatwo coś uszkodzić ;)
e tam...rrosiak pisze:Nie wiem jak jest w forku, ale w OBK trzeba się bardzo postarać, żeby coś urwać