zawór wegla aktywnego
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
zawór wegla aktywnego
Witam koledzy ponownie oturz muj kumpel jest posiadaczem subaru imprezy wrx rocz 2004 i ma taki problem.Oturz wywala mu bład ze jest problem z zaworem wegla aktywnego.Muwia ze jak sie tego w pore niezrobi to potem sa ogromne koszty naprawy doradzcie co to jest i czy to powarzna usterka pozdrawiam
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: zawór wegla aktywnego
Rany boskie, a tylko dwie linijki tekstu.......bambo-23 pisze:oturz - muj - Oturz - Muwia - niezrobi - powarzna

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
jarmaj, to jest bezstresowe wychowanie. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Nie no, prosze. Wysil sie troche i chociaz znakow przestankowych zacznij uzywac. :)
Bedzie prosciej sie komunikowac.
Bedzie prosciej sie komunikowac.
Jacek "AMI" Rudowski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Interpunkcja
No dobra, ddos za pomocą dużej ilości tekstu powinien wygenerować buffer overflow
No dobra, ddos za pomocą dużej ilości tekstu powinien wygenerować buffer overflow

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Myślałem, że analfabetyzm tylko w Afryce istnieje...
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
bambo-23,
w ten sposób nic nie uzyskasz. Inaczej, jeżeli będziesz zachowywał się, jak burak, to pomocy nie otrzymasz. Zastanów się chwilę, zainstaluj przeglądarkę zawierającą słownik j. polskiego (np. Mozilla Firefox) i spróbuj jeszcze raz.
Jako, że ludzie pomagają z dobroci serca i pojemności głowy coś im się od Ciebie należy. Chociażby minimum szacunku.
Pozdrawiam
Grzegorz
w ten sposób nic nie uzyskasz. Inaczej, jeżeli będziesz zachowywał się, jak burak, to pomocy nie otrzymasz. Zastanów się chwilę, zainstaluj przeglądarkę zawierającą słownik j. polskiego (np. Mozilla Firefox) i spróbuj jeszcze raz.
Jako, że ludzie pomagają z dobroci serca i pojemności głowy coś im się od Ciebie należy. Chociażby minimum szacunku.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Mysłalem ze polska to kraj ludzi dobrych ale wy sie tylko nasmiewac potraficie .Ciekawi mnie madrale czy w mojm ojczystym jezyku byscie tacy madrzy byli spadam z tego forum i oby tak dalej pozdro
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
A niby skąd mamy wiedzieć, że to nie jest twój ojczysty język?
Jak jesteś obcokrajowcem, to co innego, wystarczyło przecież tylko o tym wspomnieć.
Jak jesteś obcokrajowcem, to co innego, wystarczyło przecież tylko o tym wspomnieć.
Czy to auto to wersja USA?bambo-23 pisze:Witam koledzy ponownie oturz muj kumpel jest posiadaczem subaru imprezy wrx rocz 2004 i ma taki problem.Oturz wywala mu bład ze jest problem z zaworem wegla aktywnego.Muwia ze jak sie tego w pore niezrobi to potem sa ogromne koszty naprawy doradzcie co to jest i czy to powarzna usterka pozdrawiam
Dzieki za pomoc ale juz wiem co mu dolega tu sie tylko dowiedziałem cytuje ze jestem niedorozwinietym slepcem
aha i jeszcze jedno tu zauwarzyłem ze naprawde potraficie z błotem zmieszac kazdego
no to z Łomianek czy zza granicy?bambo-23 pisze: Ciekawi mnie madrale czy w mojm ojczystym jezyku byscie tacy madrzy byli
A skoro Twoim ojczystym językiem nie jest Polski, to czemu pytasz o poradę na Polskim forum Subaru, a nie na ojczysto-języcznym forum Subaru?bambo-23 pisze: Jestem z łomianek i juz sam niewiem co mam robic az plakac sie chce
to kumpel ma tego WRXa czy ty? bo wcześniej w innym temacie napisałeś...bambo-23 pisze: oturz muj kumpel jest posiadaczem subaru imprezy wrx rocz 2004 i ma taki problem
bambo-23 pisze: A wienc jechałem swoja subarynka rocznik 2004 silnik 2.5 turbo
jak już zauważyłeś to forum nie toleruje na leni którzy nawet nie sprawdzą co piszą, a żądają od kogoś działań mających na celu odpowiedz na ich pytanie. Zazwyczaj opinia o takiej osobie się potwierdza jak odpowiedzi nie dostanie i zaczyna się rzucać i wyzywać. Jeśli nie potrafisz mówić pisać po Polsku bo jesteś z innego kraju do wpisz sobie w podpis, jestem z Serbii i nie do końca umiem pisać po Polsku -> przepraszam za błędy. I nikt by nawet nie pomyślał, aby je Tobie wytykać.bambo-23 pisze: tu sie tylko dowiedziałem cytuje ze jestem niedorozwinietym slepcem
nie każdego, tylko tych co zasłużyli, ja też rok temu byłem tutaj nowy i jakoś do tej pory nikt mnie z niczym nie mieszałbambo-23 pisze: aha i jeszcze jedno tu zauwarzyłem ze naprawde potraficie z błotem zmieszac kazdego
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191

w łomiankach przepraszam w waszym kraju mieszkam od 4 lat poznałem tu sporo fajnych ludzi w tym tez kolegie co ma subaru impreze wrx 2.0 rocznik 2004.Napisałem na tym forum gdyrz umiem troche po polsku pisac to myslalem ze ktos mi pomoze ale sie pomylilem curz to tyle z mojego zyciorysu
przeczytałem tyle, i już myślałem że się wysiliłeś i napisałeś bez błędówbambo-23 pisze: w łomiankach przepraszam w waszym kraju mieszkam od 4 lat poznałem tu sporo fajnych ludzi w tym tez kolegie co ma subaru impreze wrx 2.0 rocznik 2004.Napisałem na tym forum
ale przyszła seria
i się zawiodłembambo-23 pisze: gdyrz umiem troche po polsku pisac to myslalem ze ktos mi pomoze ale sie pomylilem curz to tyle z mojego zyciorysu
ZAINSTALUJ FIREFOX Z OPCJĄ SPRAWDZANIA BŁĘDÓW W JĘZYKU POLSKIM
program sam podkreśli błędy i podpowie jakiego wyrazu użyć, skoro już starasz się pisać w czyimś języku to go uszanuj i staraj się pisać poprawnie, to za to właśnie dostałeś tutaj baty

przeczytałem, obydwa tematy z twoim udziałem, nie jesteś pierwszy nie ostatni. Nikt się z Ciebie nie śmiał, bardziej wyśmiewał błędy, aby zmusić do pisania poprawnie. Na swoją samoobronę masz to, że nie jesteś z tego kraju i języka dopiero się uczysz. Posłuchaj się rad, zainstaluje tego Firefoxa, będzie ci o wiele łatwiej uczyć się poprawnej polszczyzny, a przy okazji forumowicze Ci na pewno pomogą i dam głowę, że i wybaczą.bambo-23 pisze: poczytaj jak sie smieli zemnie to zrozumiesz o co chodzi
Ostatnio zmieniony 14 gru 2010, o 13:52 przez Virus12, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06