burat pisze:no widzisz jak dobrze pogadałem![]()
piotruś pisze:Marlena, przed tygodniem byłem na przeglądzie w MTS Subaru w Dzierżoniowie. Słyszałem o czarnym Foresterze 2,0 z 2007 roku do sprzedaży. Masz blisko z Bielawy, więc podjedź i zapytaj albo zadzwoń czy to nadal aktualne.
Pytaj o właściciela serwisu: Pan Marek Kluszczyński.
ul. Szkolna 5
58-200 Dzierżoniów
74 831 13 50
Jeśli tak i jeśli cena będzie Ci odpowiadała, to chyba lepiej nie można trafić z zakupem. Powodzenia
WiS no ty lubisz pośmigać sobie w kiecce ,i płeć piękną również to już wiemy dlaczego tak cię forex urzekłMarlena pisze: Top Lesbian Car 2006![]()
W kilcieburat pisze: ty lubisz pośmigać sobie w kiecce
Ale tylko jedną, od 22 lat, żeby nie było watpliwościburat pisze: płeć piękną również
Rozgryzł mnieburat pisze: już wiemy dlaczego tak cię forex urzekł
musiałby najpierw nogi ogolićWiS pisze: Burat, zalatwić Ci kilt Black Watcha?
no ba ,pewnie że takWiS pisze: Burat, zalatwić Ci kilt Black Watcha?![]()
Broń Boże, do kiltu pasują wyłącznie grube, owłosione nogi w wełnianych skarpetachMarlena pisze: musiałby najpierw nogi ogolić
Podaj obwód w pasie i długość od pasa do połowy kolana - po boku - a zobaczę co da się zrobićburat pisze: pewnie że tak
A to proste jest, trudniejsze jest rzucanie kłodąburat pisze: nauczysz mnie go zakładać
burat pisze: na wszystkich chlejadach będziemy mieli strój obowiązkowy
WiS pisze:burat pisze: na wszystkich chlejadach będziemy mieli strój obowiązkowy![]()
![]()
Inaczej - trzy dni ścisłegoburat pisze: oczywiście w sposób tradycyjny noszony będzie
A widzisz pan, niekoniecznie - porządny kilt, czyli co najmniej pięciojardówka, jest na tyle ciężki że niełatwo go podwiać.leon pisze: Byle bezwietrzna pogoda była.
Ze specjalną dedykacją dla MarlenyMarlena pisze: facet powinien być oryginalny
jakieś aluzje do zgrabności moich łydekMarlena pisze: a buratowi chyba bardziej pasowałby strój wikinga
burat pisze:jakieś aluzje do zgrabności moich łydekMarlena pisze: a buratowi chyba bardziej pasowałby strój wikinga![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oj burat wyluzuj, jeszcze się centymetr nie kończy przecieżburat pisze:Marlena,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no w sumie dobra nazwaMarlena pisze: łon
burat pisze:no w sumie dobra nazwaMarlena pisze: łon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()