[K]Subaru WRX 03/02-GT00

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
Vittorio
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K]Subaru WRX 03/02-GT00

Post 16 lut 2010, o 12:56

Witam Serdecznie!Na samym wstępie chciałbym wszystkich pozdrowić i przywitać się:)

Od dłuższego czasu "poluje" i choruję na subaru WRX z 2003 ,obejrzałem już chyba z 20 modeli każdy miał jakieś "drobne";) wady ukryte...jeden byl składany z trzech egzemplarzy ,drugi natomiast byl bez prawa rejestracji dopiero po wysłaniu do anglii auta otrzymywalo sie certyfikat aby zarejestrować auto...po prostu same porażki...

Zatem ,jeśli któryś z Szanownych Forumowiczów ma do sprzedania takie auto może być BugEye 00-01-02 bądź model 2003 juz z twarzą świnki...nie koniecznie na już,poczekam miesiąc aż sprzedający dojrzeje do decyzji to proszę o info.(GT MY00 tez mile widziane ;-) )

Jestem ze Śląska, studiuję w Krakowie...więc obszar małopolski i śląska mogę zwiedzić cały bez problemów aby się przywitać i obejrzeć auto...
a do sprzedania mam Audi A3 z 1998roku Cosmic Black Pearl , zwane przez znajomych wyścigówką :loving: 1.9 TDI ~130km nowe turbo Garreta(nie hybryda) z TDI 150 konnego wtryski 216,przelot Milltek'a ,new rozrząd , gwintowane zawieszenie dwa komplety kół 18 na lato i 16 na zimę,pełen serwis wersja Ambiente Alcantara climatronic itd itp

Vittorio
0 gwiazdek

Re: [K]Subaru WRX 03/02-GT00

Post 28 lut 2010, o 22:36

po prawie 2 tygodniach odświeżam,dalej szanowne grono nie chce się dopuścić sprzedaży jednego ze swoich cudeniek? :-| czekam na propozycje!
ciągle szukam!

Vittorio
0 gwiazdek

Post 1 wrz 2010, o 21:05

do zamknięcia

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe

Post 2 wrz 2010, o 11:19

Co kupiłes?? :giggle:
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

ODPOWIEDZ