Witam,
ponieważ sprowadziłem ostatnio troche rzeczy od H&S a musze jeszcze troche sprowadzić, mogę zamowić więcej jednym transportem.
Ceny - obowiązujące na http://www.haywardandscott.com + shipping, portfolio produktów rownież tam.
Najbliższe zamówienie będę składał 24.11.2008. Czas oczekiwania ok. 14 dni, przynajmniej dotychczas tak było.
Zainteresowanych proszę o info PW.
Piotr
[S] Produkty H&S
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Produkty H&S
Az,
juz nie. Rozmawialem z H&S na ten temat wielokrotnie. Jezeli jest wylacznosc na region i taki uklad producent - disit, nie wcinam sie, mimo, ze nie jest to zgodne z prawem unijnym.
Po prostu zamawialem bezposrednio w H&S ze wzgledu na cene i gigantyczna marze dystrybutora, do ktorego skierowalem pierwsze kroki.
SH (disti)jest bardzo mila w kontaktach, niestety dla mnie liczy sie takze cena. Cala historie moich kontaktow z H&S, argumenty i powody takich a nie innych dzialan moge opisac na PW.
Jezeli to w czyms pomoze, moge sprobowac uzyskac status dystrybutora. Dla mnie to bez znaczenia. W UE jest wolny rynek.
pozdrawiam,
Piotr
juz nie. Rozmawialem z H&S na ten temat wielokrotnie. Jezeli jest wylacznosc na region i taki uklad producent - disit, nie wcinam sie, mimo, ze nie jest to zgodne z prawem unijnym.
Po prostu zamawialem bezposrednio w H&S ze wzgledu na cene i gigantyczna marze dystrybutora, do ktorego skierowalem pierwsze kroki.
SH (disti)jest bardzo mila w kontaktach, niestety dla mnie liczy sie takze cena. Cala historie moich kontaktow z H&S, argumenty i powody takich a nie innych dzialan moge opisac na PW.
Jezeli to w czyms pomoze, moge sprobowac uzyskac status dystrybutora. Dla mnie to bez znaczenia. W UE jest wolny rynek.
pozdrawiam,
Piotr
burzum, zaciekawiło mnie to po prostu bo jeszcze chwilę temu byli bardzo lojalni i wszytsko przekierowywali do Sunhouse.
Az,
chyba dosyc skutecznie zaczales wyjasniac, bo przed chwila mialem maila od H&S. Mam nadzieje, ze nie niechcacy nie narobilem problemow komus.
Piotr
chyba dosyc skutecznie zaczales wyjasniac, bo przed chwila mialem maila od H&S. Mam nadzieje, ze nie niechcacy nie narobilem problemow komus.
Piotr

pewnie zamawiałeś Forkowy DP ? - jak się sprawuje?
Temat aktualny, jak najbardziej. W tej chwili mam zalozony backbox - dokladnie spelnia moje oczekiwania 
teraz czekam na one-piece downpipe, bo pekl mi drugi kat...
Chcialbym we wtorek najpozniej zamowic.
Piotr

teraz czekam na one-piece downpipe, bo pekl mi drugi kat...
Chcialbym we wtorek najpozniej zamowic.
Piotr