Wiem wiem , może u niektórych kurnik w wolnym ssaku działa jak M we wszystkich bawarkach ,począwszy od 316,no ale cóż,foteliki zalegają,a kurnik sie przyda,bo dobrze wygląda z wewnątrz i tyle
[S/Z] zamiana 2 foteliki Impreza GC na kurnik:)
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
[S/Z] zamiana 2 foteliki Impreza GC na kurnik:)
Mam dwa foteliki seria z Imprezy n/a.Z chęcią zamienię na kurnik na maskę
Wiem wiem , może u niektórych kurnik w wolnym ssaku działa jak M we wszystkich bawarkach ,począwszy od 316,no ale cóż,foteliki zalegają,a kurnik sie przyda,bo dobrze wygląda z wewnątrz i tyle
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
Re: [S/Z] zamiana 2 foteliki Impreza GC na kurnik:)
hemi112, całą maskę z gt sobie załatw nie sam kurnik 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Re: [S/Z] zamiana 2 foteliki Impreza GC na kurnik:)
Burat na maske trzeba mieć siano,jestem troszke pod kreska i raczej na fanaberie pt maska mje nie stać:(
A foteliki mi lekko zagracają więc z miłą chęciasie pozbędę,ale nie że oddam tylko,za jakiś kurnik ,może puchę...
A foteliki mi lekko zagracają więc z miłą chęciasie pozbędę,ale nie że oddam tylko,za jakiś kurnik ,może puchę...
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)