Tak dokładnie, ten na warszawskich tablicach. Troszkę się przedłużyło ale myślę, że do wieczora wrzuci mi silnik i wyjadę bo już czekam czwarty tydzień :Pkris82 pisze:Ja bym się chętnie wybrał - może moja srebrna strzała będzie już gotowa do jazzzdy![]()
kuzi69, czy ten srebrny GT, który stoi u Tomka to Twój? Tzn nie wiem czy jeszcze stoi, ale stał bodajże w poniedziałek?
kuzi69 pisze: Tak dokładnie, ten na warszawskich tablicach. Troszkę się przedłużyło ale myślę, że do wieczora wrzuci mi silnik i wyjadę bo już czekam czwarty tydzień :P
eMTi pisze: super!To widzę, że jakiś mały, forumowy meeting koniecznie trzeba zorganizować.
![]()
... to zacznę pić ze szczęścia i też nie pojeżdżępawlaswrc pisze: kris82, współczuję, ale za to jak już będzie po....![]()
SpokoMENCI pisze:ja też się chetnie piszę na wyjazd, ale na jeden dzień (sobota)
Aaaa.... rozumie sięArti pisze: wuecha, to zależy jak mocno wypali ta Impreza: viewtopic.php?f=8&t=5752&start=75![]()
Arti pisze: a jak chcesz pojeździć fajnymi Subarynami
FUX pisze: wuecha, oj w "złe" towarzycho wpadasz...
Dzieki za sugestie,na pewno się przyda bo dopiero ogarniam to forumFUX pisze:
Sugeruję ten watek sledzić.
ja miałam jechać,ale niestety nie da się :( Ojciec nie ma czasu.A Krzychu z kropkisiewcu pisze: edzie w ogóle jutro ktoś do Krzywej na rozpoczęcie sezonu ?
fakju, też mieszkam przy OSie.Arti pisze: Jako, że mieszkam przy OSie
No cóżsiewcu pisze: wuecha, szkoda, z Wrocławia jadą z 3 samochody...