Zima w górach AD. 2012-2013
Re: Zima w górach AD. 2012-2013
Widoczność była pełna a do kolejnego zakrętu o wiele dalej niż to na nagraniu wygląda ale rozumiem, że dla "cywili" to jak kamikadze przejazd 

Piter 35, nie sądzę aby Wełniacz poleciał tak na dzikusa ,przecież ktoś nagrywał ten przejazd i byli też inni "cywile" którzy stali przy drodze w razie czego by go "odmachali" u nas też tak bywa przecież ,nie zawsze jest latanie w kolumnie na kilka aut ,kwestia tego jak widać drogę wcześniej czy ,coś leci a tego nigdy nagranie ci nie odda 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- MakaronWKS
- 0 gwiazdek
- Auto: Rally Group B
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Temat trzeba zamknąć, Forum Trzeba Zamknąć !! "I nie będzie już niczego"
Tak poważnie -wszystko jest dla ludzi, śnieg też. Ze wszystkiego trzeba umieć korzystać i robić to z głową !
Trójkąty, apteczki, gaśnice, kamizelki, CB i przede wszystkim rozwaga i kultura na drodze !

Tak poważnie -wszystko jest dla ludzi, śnieg też. Ze wszystkiego trzeba umieć korzystać i robić to z głową !
Trójkąty, apteczki, gaśnice, kamizelki, CB i przede wszystkim rozwaga i kultura na drodze !
Life is a Joke !
MakaronWKS, no gość mi zaimponował choć nie tylko samą jazdą(która jest mocna) ale na przykład wiem ,że ryjeks latał by tak samo, co wybór sprzętu jest super
i tu ma jaja gość i szacun pełen. Normalny ten trampek nie jest do końca bo chyba widziałem atrapę z "TrmpoPolo" ale przede wszystkim trzeba chcieć i nie być lemingiem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Antoni1
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza blobeye kombi
- Polubione posty: 1 raz
bo bawić się trzeba umić, a tak serio to brak takich legalnych miejsc powoduje extremalne zabawy 

Blobeye
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Tego nikt nie kwestionuje.@lbert pisze:Trójkąty, apteczki, gaśnice, kamizelki, CB i przede wszystkim rozwaga i kultura na drodze !
Mowa była o czymś zupełnie innym.
Ja tu widzę inny poważny problem...
... brak śniegu qrwa i perspektywa też nieciekawa

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubione posty: 0
ryjeks pisze:Ja tu widzę inny poważny problem...
No właśnie,na chu.. roztrząsać jak nie ma po czym jeździć.

Więc musimy ogarnąć taki sprzęt Proszę ja Ciebieryjeks pisze: Ja tu widzę inny poważny problem...
... brak śniegu qrwa i perspektywa też nieciekawa![]()

bardziej by się zdziwili jak by zobaczyli jeszcze bandę głupków którzy z łopatami robią bandy

do armatek i tak trzeba minusowych temperatur 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, te akurat ostatnio były 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
He,he no to później pokażę wam szosę do boczurków jak w Szwecji 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Nic nie sypią skurczybyki, i jak tu jeździć Panie Premierze 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
osz ty w dzioba
ja kcem tam ja kcem 

- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 9 razy
Subarak w swoim naturalnym środowisku.
W Białymstoku na brak śniegu nie narzekamy.

W Białymstoku na brak śniegu nie narzekamy.

widzę, że rozkminiłeś już temat mocowania gopro po moim przynudnawym wykładzie
Tylko nie wiem, czy mocowałeś bo strasznie się coś tam tłucze

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Hehe, chyba ten spoiler tak lata, bo przyssawka była przyssana perfekto.