http://www.mitsubishi.pl/Sportback_bez_vat.html
jeżeli cos ktos słyszał to prosze o podzielenie się informacjami
o serwisie, gwarancji( w praktyce

dziekuje
to jest na pluszofija pisze: ma bardzo zwarty zawias - być może ktoś inny powie że za twardy, ale mnie się podoba strasznie.
esilon pisze: to 1.8 to chętnie jedzie czy trzeba go piłowac ?
Witek pisze: To nie lepiej szarpnąć się na te ledwie 0,2 litra więcej?
michal pisze:taaa.... dla niektórych to kabonga rośnie na drzewie...
rosnie, na drzewie genealogicznymmichal pisze: dla niektórych to kabonga rośnie na drzewie...
proszesilon pisze:zofija, dzieki za relację ,
esilon pisze:to jest na pluszofija pisze: ma bardzo zwarty zawias - być może ktoś inny powie że za twardy, ale mnie się podoba strasznie.
Głośność ogólna, praktycznie przy każdej prędkości - ale hifi ma niezłe, więc da się zagłuszyć jak ktoś nie przepadaesilon pisze:a ta głosność to przy 160 dopiero dokuczliwa czy wogóle bardzo silnik słychac ?
Jedzie całkiem chętnie, ale faktycznie woli jak go kręcić wyżej. Mnie to nie przeszkadzało, ale im wyżej go kręcisz, tym dźwięk starej zniszczonej sokowirówki staje się bardziej donośny (patrz dokuczliwy)esilon pisze:to 1.8 to chętnie jedzie czy trzeba go piłowac ?
Forester cichszy - DUŻO.esilon pisze:a w porównaniu do seryjnego forestera z turbinkato jak z głosnością ?
No proszę, kolejny zauroczony diamentami...esilon pisze:jeżeli cos ktos słyszał to prosze o podzielenie się informacjami
o serwisie, gwarancji( w praktyce) rzeczywistych kosztach uźytkowania i wogóle
Ale wtedy możesz radzić innym, żeby dorzucili pierdyliard PLN albo coś w ten deseń i być przekonanym o posiadaniu patentu na nieomylnośćremek pisze:rosnie, na drzewie genealogicznymmichal pisze: dla niektórych to kabonga rośnie na drzewie...Niestety nie wszyscy maja
To jednak z ważniejszych zalet samochodu do codziennego jeżdżenia, moim zdaniem. Ale ergonomię najlepiej ocenić po długiej trasie. Na przykład, przejeżdżasz 600km, wysiadasz z auta i sprawdzasz jak się czujesz.FUX pisze:Wygodna pozycja za kierownicą,
Jest to jakieś rozwiązanie...michal pisze:FUX, podobno najlepszym lekarstwem na młodocianych frustratów jest ich ignorowanie
Ja jeszcze mam co 15kkm, ale od MY08 jest już co 20kkm.FUX pisze:gootek, co ile masz przeglądy w Misku?
15 czy 20kkm