Mam w WRX Nokiany WR G2 o najwyższym indeksie prędkości i spisywały się w każdych warunkach rewelacyjnie. Lód, kopny śnieg, ubity śnieg, maź, mokry asfalt, cały czas pełna przewidywalność prowadzenia i dobra przyczepność. Przetestowane w górach podczas prawdziwej zimy.Azrael pisze: Takie opony zimowe z wysokimi inndeksami prędkości są słabe w ciężkich warunkach.
Policyjne Subaru
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Policyjne Subaru

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ile razy Cie widzialem to Cie gdzies nieslo bokiem, ewentualnie dlugim bokiem, lub tez z przeciwkontryArti pisze: dobra przyczepność

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hehehe, ale to tylko jak goniło mnie jakieś "Policyjne Subaru".remek pisze: ile razy Cie widzialem to Cie gdzies nieslo bokiem, ewentualnie dlugim bokiem, lub tez z przeciwkontry

W tych samych górach latałem i źle nie było... Czasem niedawały rady, ale wtedy też lukwol vel koliberek na kolcowanych latał po bandach, zamiast pomiędzy nimi, taki lód się zrobiłArti pisze:Mam w WRX Nokiany WR G2 o najwyższym indeksie prędkości i spisywały się w każdych warunkach rewelacyjnie. Lód, kopny śnieg, ubity śnieg, maź, mokry asfalt, cały czas pełna przewidywalność prowadzenia i dobra przyczepność. Przetestowane w górach podczas prawdziwej zimy.Azrael pisze: Takie opony zimowe z wysokimi inndeksami prędkości są słabe w ciężkich warunkach.

Arti, a jaką Ty masz tam szerokość?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Miał czy nie miał to nie ważne, to nie był polski radiowóz, bo u nas jest napisane POLICJAKonto usunięte pisze:Ja kiedyś takiego ustrzeliłem, ale też głowy nie dam czy miał turbinę... raczej nie

A odnośnie Vectr-z miesiąc temu była informacja o tym, jak to dzielni policjanci koło Hrubieszowa gonili kogoś i nagrywali, tylko po deszczu było ślisko i Vectra uznała, że czas pozwiedzać rów

Ktoś od nas nie widział ich w lusterku? Czy może jakieś quattro?

No wiesz! W końcu Łunia Ełuropejska
Niedawno w Gdańsku widziałem radiowóz z wymalowaniem UE z napisem POLIZEI a w środku pani i pan ubrani w zielone mundurki policji niemieckiej. Jechali do miasta na służbę (chyba
)

Niedawno w Gdańsku widziałem radiowóz z wymalowaniem UE z napisem POLIZEI a w środku pani i pan ubrani w zielone mundurki policji niemieckiej. Jechali do miasta na służbę (chyba

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
maf1, na szczęście to jeszcze nie okupacja - tylko zapewne to:
http://www.ithink.pl/lokalne/pomorskie/ ... dominika2/
...albo "tego" jakaś kolejna edycja.
A poza jarmarkami - oczywiście - też masz szanse spotkać niemiecką policję "w pracy" w Polsce (i polską w Niemczech)... ale to jednak nie skutek członkostwa w Unii, tylko Konwencji Schengen.
Odnośnie pościgowych Vectr - jedna taka, chyba w zeszłym roku, została potwornie upokorzona pod Nowym Sączem przez wolnossącego Forestera
, nie piszę z wiadomych względów czyjego, ale kierownika serdecznie pozdrawiam
Same konie nie jadą. Trzeba jeszcze umiejętności skręcania, zarówno auta, jak i człowieka.
A poza jarmarkami - oczywiście - też masz szanse spotkać niemiecką policję "w pracy" w Polsce (i polską w Niemczech)... ale to jednak nie skutek członkostwa w Unii, tylko Konwencji Schengen.
Odnośnie pościgowych Vectr - jedna taka, chyba w zeszłym roku, została potwornie upokorzona pod Nowym Sączem przez wolnossącego Forestera

Same konie nie jadą. Trzeba jeszcze umiejętności skręcania, zarówno auta, jak i człowieka.
Patrz, nie pomyślałem. Faktycznie było to w trakcie JD!WiS pisze:maf1, na szczęście to jeszcze nie okupacja - tylko zapewne to:
.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Dzięki za wyjaśnienie, byłem przekonany holender, że to był nasz krajowy radiowózkajot pisze:Miał czy nie miał to nie ważne, to nie był polski radiowóz, bo u nas jest napisane POLICJAKonto usunięte pisze:Ja kiedyś takiego ustrzeliłem, ale też głowy nie dam czy miał turbinę... raczej nie