chce kupic sobie subaru

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
...Bartuś...
0 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: chce kupic sobie subaru

Post 29 wrz 2009, o 22:09

Znaczy U Mnie na pewno będzie seria z wyglądu...Przyznam szczerze jeste kompletnym laikiem w Subaru do tej pory jeździłem Hondą Civic 2.2 220km ale przyszedł czas na coś 4x4 :)

Wiadomo że auta na pewno nie są bez wypadkowe bo po tylu latach użytkowania to prawie nie możliwe...Teraz tylko jest pytanie jak były naprawione ?? Ponowie pytanie na temat szans zakupu Imprezy do 20000zł w dobrym stanie mechanicznym?? Czy może od razu kupić coś w Uk i przekładkę robić??

citan
5 gwiazdek
Auto: japońskie
Polubił: 41 razy
Polubione posty: 14 razy

Post 29 wrz 2009, o 22:12

...Bartuś... pisze: Imprezy do 20000zł
Wolnego ssaka na pewno uda Ci się kupić w dobrym stanie. W zaturbionym za tą cenę szału nie będzie i pewnie na początek będziesz musiał w niego włożyć pokaźną część kwoty zakupu.

jarmaj
6 gwiazdek
Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
Polubił: 83 razy
Polubione posty: 443 razy

Post 29 wrz 2009, o 22:18

citan pisze:
...Bartuś... pisze: Imprezy do 20000zł
Wolnego ssaka na pewno uda Ci się kupić w dobrym stanie. W zaturbionym za tą cenę szału nie będzie i pewnie na początek będziesz musiał w niego włożyć pokaźną część kwoty zakupu.
jak nie jej krotność :giggle:

...Bartuś...
0 gwiazdek

Post 29 wrz 2009, o 22:53

Aha to już Mnie trochę ostudziliście :) A jak z przekładką??Gra warta świeczki ?? Widziałem dziś ładna zeszła za 2500funtów,gdzieś na forum wyczytałem że przekładka średnio 3.5-4kzł do tego jeszcze trzeba dokupić dawcę choć ja myślałem nad zakupem samego frontu gdzieś w raichu..

ky
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: die Pflaume

Post 29 wrz 2009, o 22:58

Jak kupujesz STI i chcesz zachować wszystkie ficzery (np. krótki magiel), to nie jest słodko. Z takich szczegółów biorą się wysokie koszty przekładek.

r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 29 wrz 2009, o 23:08

akuratnie niedawno byłem u angoli i nawet coś obejrzałem, co do przekładki to kosztować musi od 10K w górę. kwestia zdobycia części to podstawa. niestety w uk jak zasięgnąłem języka jest sporo nieuczciwie przedstawianych ofert, zwłaszcza na autotraderze tak że musisz uważać.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

Virus12
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: JDM WRX MY97

Post 30 wrz 2009, o 00:25

oooo i kolega Bartek trafił na poprawne forum :D
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96