Znaczy U Mnie na pewno będzie seria z wyglądu...Przyznam szczerze jeste kompletnym laikiem w Subaru do tej pory jeździłem Hondą Civic 2.2 220km ale przyszedł czas na coś 4x4 :)
Wiadomo że auta na pewno nie są bez wypadkowe bo po tylu latach użytkowania to prawie nie możliwe...Teraz tylko jest pytanie jak były naprawione ?? Ponowie pytanie na temat szans zakupu Imprezy do 20000zł w dobrym stanie mechanicznym?? Czy może od razu kupić coś w Uk i przekładkę robić??
chce kupic sobie subaru
Re: chce kupic sobie subaru
Wolnego ssaka na pewno uda Ci się kupić w dobrym stanie. W zaturbionym za tą cenę szału nie będzie i pewnie na początek będziesz musiał w niego włożyć pokaźną część kwoty zakupu....Bartuś... pisze: Imprezy do 20000zł
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
jak nie jej krotnośćcitan pisze:Wolnego ssaka na pewno uda Ci się kupić w dobrym stanie. W zaturbionym za tą cenę szału nie będzie i pewnie na początek będziesz musiał w niego włożyć pokaźną część kwoty zakupu....Bartuś... pisze: Imprezy do 20000zł

-
...Bartuś...
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Aha to już Mnie trochę ostudziliście :) A jak z przekładką??Gra warta świeczki ?? Widziałem dziś ładna zeszła za 2500funtów,gdzieś na forum wyczytałem że przekładka średnio 3.5-4kzł do tego jeszcze trzeba dokupić dawcę choć ja myślałem nad zakupem samego frontu gdzieś w raichu..
Jak kupujesz STI i chcesz zachować wszystkie ficzery (np. krótki magiel), to nie jest słodko. Z takich szczegółów biorą się wysokie koszty przekładek.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
akuratnie niedawno byłem u angoli i nawet coś obejrzałem, co do przekładki to kosztować musi od 10K w górę. kwestia zdobycia części to podstawa. niestety w uk jak zasięgnąłem języka jest sporo nieuczciwie przedstawianych ofert, zwłaszcza na autotraderze tak że musisz uważać.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
oooo i kolega Bartek trafił na poprawne forum :D
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191