szukam amortyzatorów do tribeci 06 usa czy koledzy są wstanie coć pomóc
a i jeszce jedno porady ja powinnien być ustawione tuleje tylne wachacza przedniego
czekam na pomoc

Witek, proszę Cię... Czy to taki duży problem...? Czy to naprawdę ma być forum dla kilku (-dziesięciu) wtajemniczonych osób, bo każdy nowy będzie łajany na starcie za byle pierdołę...?Witek pisze: Dlaczego innym ma się chcieć Ci pomóc, skoro Tobie nawet nie chciało się umieścić tematu w odpowiednim dziale?
Witek pisze: Co ta warszawa z ludźmi robi... tacy nerwowi są, że nawet innym grzecznie pytać bronią.
Padłem....esilon pisze:Witek pisze: Co ta warszawa z ludźmi robi... tacy nerwowi są, że nawet innym grzecznie pytać bronią.
przeprowadziłes się ?
A potem się dziwisz, że lądujesz na listach ignorowanych....Witek pisze:Dlaczego innym ma się chcieć Ci pomóc, skoro Tobie nawet nie chciało się umieścić tematu w odpowiednim dziale?
michal pisze: Taaa. Witek jak zwykle pomocny![]()
Nie. Widocznie wystarczy spędzać odpowiednią ilość czasu z osobami stamtąd.esilon pisze: przeprowadziłes się ?
WiS pisze:Co do zasady - leniwym i/lub mało kumatym userom mówimy twarde NIE. To wcale nie musi być forum dla wszystkich. Taka selekcja naturalnabarbie pisze: autor nie zadał sobie trudu przeszukania forum czy aby wątek z pytaniami o auta z ogłoszeń istnieje,
widzisz, uwage mozna zwrocic na wiele sposobow - nie koniecznie w takiWitek pisze: remek, nie. Ja postępuję zgodnie z zarządzeniem rady.![]()
Przez pierdołę :PGodlik pisze: bo każdy nowy będzie łajany na starcie za byle pierdołę...?![]()
michal pisze: Wolałbym bramkę numer dwa.
Miałeś kogoś konkretnego na myśli?Godlik pisze: każdy nowy będzie łajany na starcie za byle pierdołę...?![]()
Absolutnie nie, czemu...?So What! pisze:
Miałeś kogoś konkretnego na myśli?
minimus pisze: a ja Wicie w tym przypadku popieram
Jakoś tak mi się nasunęło, jak sobie popatrzyłem na treść i kolejność postówGodlik pisze: Absolutnie nie, czemu...?