Witek pisze: Za to są inne, nowe rewelacyjne dźwięki,np. klekleklekleklekle, czy łup-łup w niektórych Legacy z niektórymi przekładniami, czy stuk-stuk- w poprzednich generacjach STI, czy wreszcie cała perkusja w składzie porcelany w przypadku silników 2,5T.
FUX pisze: Oglądałem we wtorek Legacy sedan...
FUX pisze: Aby coś sensownego napisać/powiedzieć, to tak na 100km warto by wpożyczyć.
Hmmm. Chyba poprawna, nie wiem, jakoś bez + bez -.esilon pisze: a jak konsola środkowa
wg mnie mnie nieprawda - to mowilem ja posiadacz wersji EUupatree pisze: Czy to prawda, że amerykańska wersja outbacka jest gorsza jakościowo od europejskiej? Chcę sprowadzić nowego ze stanów, ale boję się, że to może byc jakaś mina.
A co do wyglądu, to nie zgadzam sie z większością opinii - nowy outback na żywo jest spoko. Ale może dlatego, że lubię trochę "kluchowate" auta, o on taki jest... A w środku w porównaniu z poprzednim jest naprawdę dużo miejsca.
napiszcie jak to jest z tymi "amerykanami", bo różnica w cenie jest spora, 45 tys. piechotą nie chodzi.
Pozdrowienia dla wszystkich
FUX pisze: Zobacz, jak daleko Subaru wypadaz porownaniu z obgadywanymi modelami z klasy Premium...
Patrzylem na % aut bez usterek.
Wygrywa ulubiony samochód Konto usunięte_gregski pisze: kilka linkow do statystyk tuv:
http://www.vdtuev.de/presse/tuevnachric ... oid=126086
(...)
Eee. Te roczniki mnie nie interesują...gregski pisze: kilka linkow do statystyk tuv: