Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
-
Polubił:
20 razy
-
Polubione posty:
15 razy
remek pisze:
w kontekście mieszczenia się "na milimetry"
Po pierwsze, on nie zawsze się mieści, co widać, po drugie, nie za pierwszym razem. Ot taka magia telewizji, nie to co w rajdzie, gdzie wszystko musi wyjść za pierwszym razem, bo inaczej papa.

Witek
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
Witek, ja Cię kurna przepraszam, ale Ty mi rajdów nie tłumacz.
Oraz tego czy 'milimetr' to 0.1cm czy 20cm czy 50cm, bo to nie ma znaczenia w tym przypadku

Alan, Alan, Alan!
-
Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
-
Polubił:
20 razy
-
Polubione posty:
15 razy
remek, źle mnie zrozumiałeś. Ja Ci nie tłumaczę rajdów, a te reklamówki, że nie wiesz ile razy mu nie wyszło zanim wyszło, a do tego nie zawsze.
Witek
-
Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
-
Polubił:
130 razy
-
Polubione posty:
365 razy
Witek pisze:
a te reklamówki, że nie wiesz ile razy mu nie wyszło zanim wyszło, a do tego nie zawsze.
i co z tego

to są filmiki robione dla zabawy/promocji etc i mają pokazywać ile razy mu wyszło. A w WRC też zawsze wychodzi?

Alan, Alan, Alan!
-
ky
- 6 gwiazdek
- Auto: die Pflaume
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Nie. Ale jak nie wyjdzie, to Ci nawtykają od Dzwonników z Krakowa czy innych Leszków :P
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
ky
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
No dobra, możecie powiedzieć że Ken to taka Doda wśród kierowców rajdowych ale facet nieżle się bawi, zarabia kasę i tysiące ludzi go oglądają. I jeżeli ktoś zacznie się rajdami interesować w młodości to raczej po obejrzeniu takich filmików z KB niż z prawdziwych pojeżdżawek.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
barbie
- 6 gwiazdek
- Auto: OOOO
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
87 razy
Witek pisze:barbie pisze:
A ja bym chciała tak umieć się pobawić jak Block. I jest nawet gorzej, bo mam kilka par DC Shoes
barbie, potrenowałabyś trochę i by się z pewnością udało.
Gdyby babcia miała wąsy
Właśnie o to chodzi, że nie mam warunków ani pieniędzy, żeby takie coś "potrenować trochę", więc mi się nie udaje i się nie uda. A ten człowiek ma warunki, pieniądze i chce mu się takie rzeczy robić. No i chwała mu za to, mnie się gęba cieszy jak widzę że ludzie się tak bawią, bo jest to ich pasją. A że przy tym zarabia pieniądze i wsadza to w reklamę? No kurde, jego prawo, jego umiejętności i jego pieniądze. Ja mam na co popatrzeć i to mi wystarczy.
barbie