Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
zofija
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
A ja to poproszę w rozmiarze XS, no najwyżej S
Poza tym biorę co dadzą.
Już nie pamiętam kto te koszulki organizuje -
inquiz to chyba Ty?
Czy ta podana przez Ciebie rozmiarówka:
inquiz pisze:rozmiarówka
.............................XS S M L XL XXL
wzrost.................162 168 176 182 188 188
klatka piersiowa.......88 92 96 100 104 108
to jest taka sama do męskich i do damskich koszulek?
zofija
-
burat
- 6 gwiazdek
- Auto: Łosiarrii , Baśka
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
ja też 2
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"

burat
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
rozmiarówka męska i damska jest tutaj
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 50#p121751
liwit jeżeli chodzi o brak naszywek na plecach to oczywiście da się zrobić, mi chodziło to to że już nowych projektów nie będziemy szukać i wyceniać (projekt był otwarty i tylko dzięki
damazi nie zacząłem się produkować z wątpliwymi zdolnościami artystycznymi)- koniec z tą demokracją
Teraz czas na zastanowienie co kto chciałby i z której strony, jedyne dwie uwagi to wątpliwy komfort z dużą wyszywką na plecach i żondzi na rękawie może być tylko w męskich koszulkach. Zrobię wycenę na poszczególne elementy oraz koszulek i wtedy każdy będzie mógł sobie wybrać wersję i ją skalkulować.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
zofija
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Dzięki Inquiz.
Okazuje się, że jednak tłuścioch ze mnie i jednak
S rozmiar będzie lepszy od XS

zofija
-
inquiz
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
zofija, odebrałem koszulki zamówione na forum poszukiwawcze i rozmiary damskie są mniejsze od typowych sklepówek, za to męskie ciut większe.
na razie tematu nie ruszałem bo od wtorku na urlop sie wybieram i nie ogarnę logistyki, w każdym razie wyszły całkiem solidnie, wrzucę foto przy okazji a w Wwie jak będzie jakiś spot to można będzie na żywo obejrzeć.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
mam takie pytanie, co z tymi koszulkami ??
Przylepka
-
inquiz
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Sprawa umarła a tematu nie odgrzewałem na razie. Damazia gdzieś napisała że ma jakiś wzór koszulki do pomacania ale nie odzywałem się do niej jeszcze.
Ja w każdym razie mam taką wyszywaną (ale nie theforumową) i przy najbliższej okazji mogę wziąć do obejrzenia.
Z zamówieniami dla forum poszukiwawczego było sporo kłopotów i teraz już wiem jak się z tym zorganizować - wybór musi być prosty jak u Henry Forda a kto się spóźni to ma problem.
Myślę że temat trzeba będzie na żywo ustalić na jakimś spotkaniu czwartkowym w większym gronie i zaoferować gotowe rozwiązanie.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
damazia
- 3 gwiazdki
- Auto: nie wiem, które fajniejsze: czarne czy srebrne?
-
Polubił:
34 razy
-
Polubione posty:
39 razy
Proszę bardzo do wglądu:
damska
męska
Wymiary nadruku takie same na każdej z koszulek.
Mieliśmy je z
damaziem na sobie na Chlejadach, jeśli ktoś pamięta. Nasze są z naklejoną folią flockową (taką mechatą) i już widać ich minus - do mechatego białego przyklejają się włókna z czarnej koszulki i mechate zrobiło się przyszarzałe. Lepsza zatem byłaby folia typu flex czyli gładka. A najlepsze i najtrwalsze będą oczywiście hafty - jak propnuje
inquiz.
Paniom polecam - zgodnie z sugestią gościa, który nam wyklejał te koszulki - nadruk/haft z przodu na środku, a nie z boku, jak u panów. Nic się wtedy nigdzie nie załamuje.

damazie chodzą parami
damazia
-
minimus
- 5 gwiazdek
- Auto: kiedyś OBK MY06 2.5L
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
fajne
Będą w rozmiarze 10XL?

minimus
-
inquiz
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
minimus pisze:
Będą w rozmiarze 10XL?
zapewne takich nie będzie ale bez problemu będzie można naszyć na własnej koszulce, jak rozmiar czy kolor będzie się chciało mieć nietypowy. to tylko problem logistyczny czyli rozwiązywalny.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
inquiz
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Ogłoszenie parafialne:
w tym roku moje źródło koszulek już niestety nie da rady zrobić. jak coś się zmieni dam znać.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Jak cos to ja mam ... potrzebny bedzie tylko napis i zamowienie...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI