WiS pisze: Reszta się zebrała w kapturach i dali mi wybór: pastylka z trucizną, nabity brauning albo rezygnacja za porozumieniem stron, bez rekompensaty
zamordyzm

WiS pisze: Reszta się zebrała w kapturach i dali mi wybór: pastylka z trucizną, nabity brauning albo rezygnacja za porozumieniem stron, bez rekompensaty
nie no stary, bez takich mi tu. Ja prosty chłop jestem. Nawet nie wiem co za wyrazów użyłeś i co ja piłemmichal pisze: Leżał nieprzytomny zamroczony mouton-rothschild jeroboam zapijanym beczkami veuve clicquot to nie pamięta, ale zachował się godnie i jak otrzeźwiał to zapłacił za wszystko.
remek pisze: Nikt WiSowi nie dawał pastylek, ani ultimatów pod inną postacią.
pomówienie. Wińsko tykam bardzo rzadko.ky pisze: Winunio ślachetne. Tak ślachetne, że aż Ci zaszkodziło :P
proszę bardzo. Nie ma tu nic do ukrycia.esilon pisze: jutro sie pogada co i jak to było naprawde![]()
Niby nie ma nic do ukrycia, ale jednak post edytowany.remek pisze:proszę bardzo. Nie ma tu nic do ukrycia.
Potwierdzam, żeby ktoś przypadkiem mojego robienia sobie jaj nie wziął tutaj serioremek pisze: Nikt WiSowi nie dawał pastylek, ani ultimatów pod inną postacią.
WiS pisze: Potwierdzam, żeby ktoś przypadkiem mojego robienia sobie jaj nie wziął tutaj serio
vibowit pisze: Niby nie ma nic do ukrycia, ale jednak post edytowany.
Jasne, że słuzbowa - ale zaewidencjonowana jako przycisk do papieru, więc mam nadzieję, że w razie czego jakoś zachowam.esilon pisze: Złota Plomba to prywatna czy służbowa ?
remek pisze: esilon, jak kupowaliśmy Ci legasia to się inaczej umawialiśmy
michal pisze: nie wspominając o dziwkach i koksie dla każdego.
Kruszyn pisze: I nie zadzwoniłeś podła kreaturo do mnie![]()
I tak oto spagetti znalazło się na monitorze mojego lapkamichal pisze: szimejl o imieniu Petronela
na mym też, znałem kiedyś jedną Petronelę i chyba tyle wódy by się nie dało wypićLouCyphre pisze: I tak oto spagetti znalazło się na monitorze mojego lapka![]()
W kabaretkach? :Pmichal pisze: siedział szimejl o imieniu Petronela
nomichal pisze: baby to zło
Faktycznie, nie zauważyłem abyś nosiła metalową siatkę na zderzakuzofija pisze:Ja bym nawet nie śmiała się do Zła porównywać
To by dopiero było zdziwienie :) No, ale kluczyk chyba byś miał? ;))michal pisze: nie zauważyłem abyś nosiła metalową siatkę na zderzaku![]()