facebook-mafia wars
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: facebook-mafia wars
FUX, najpierw napisałeś, że trzeba było podać współrzędne Jeleniej Góry. Koniec. Potem podałeś Twój sposób rozwiązania. Definicja problemu nie mówiła, że nie chodzi o miasto gdzie mieszka Piter. EOT
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru pisze:FUX, najpierw napisałeś, że trzeba było podać współrzędne Jeleniej Góry. Koniec. Potem podałeś Twój sposób rozwiązania. Definicja problemu nie mówiła, że nie chodzi o miasto gdzie mieszka Piter. EOT
Adaś. Gdybyś doczytal, a nie myslal o piterowym mieście (Karkonosze), to byś wiedzial...i na koniec zeskanowanej mapy topograficznej w beskidzie Niskim, umieszczonej w internecie , udało sie zadanie odrobić.

Dolce far niente 

Chłopaki. Grunt to precyzja wypowiedzi ;)
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
rzeczywiście okropna tragednia, zeby roztrząsać na 3 strony
Nie każden jeden musi się super hiper posługiwać kompem/netem czy innym bzdetem, a jak jesteście takie hakiery to forum może działać poprzez MySQLAdmina, selecta sobie napiszecie do bazki.
I se pogada ky z Chlorem

Nie każden jeden musi się super hiper posługiwać kompem/netem czy innym bzdetem, a jak jesteście takie hakiery to forum może działać poprzez MySQLAdmina, selecta sobie napiszecie do bazki.
I se pogada ky z Chlorem

remek, jak jesteś kozak to uzgodnij połączenie modemowe z TPSA po 202122 gwiżdąc do słuchawki telefonu ;P
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a gdzie ja napisałem, że ja jestem 
Z tym, że Vibek sobie będzie oglądać fotki skonwertowane do ASCII-Artu 

no dobra, pogada ky, Chlor i Vibekvibowit pisze: phi![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A 100 km od Wrocławia i 66 od granicy NiemieckiejKonto usunięte pisze: To gdzie właściwie leży ta Jelenia Góra?

Z resztą to tu spędziła młodość Hondziawka

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No jak gdzie... tu http://www.facebook.com/pages/Jelenia-G ... 702?ref=tsKonto usunięte pisze:To gdzie właściwie leży ta Jelenia Góra?

Piszę z pamięci: 49°38'21''N, 21°4'24''EKonto usunięte pisze:To gdzie właściwie leży ta Jelenia Góra?

PS. Google całkiem daje radę

czarne jest piękne...
- fitush
- 2 gwiazdki
- Auto: wrx 01 tuned by MRT/S&J , rex gt'96 jdm
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
haha a ja sobie wziolem do serca slowa arno i dzisiaj wypisalem sie z mafii haha
oczywiscie zart, ale z mafii naprawde, poprostu za duzo tego klikania i z mafia stalo sie to z colin mcrae rally... jakis dirt2 sie z tego zrobil i olalem, tak samo jak dirta2 ... 

" A REX THAT CAN PULL JESUS OFF THE CROSS" (c) T.H.
<<!!Polish Mafia Only!!>> POLSKA MW - KILIM ICH !!<<< http://www.facebook.com/photo_search.ph ... 0672047289