Zestaw głośnomówiący?
Re: Zestaw głośnomówiący?
Godlik, Tasior_Miedziak, docurobei, wielkie dzięki!, w takim razie zaraz poszukam sobie jakiegoś.
-
stormy
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK, VW T4 Californa, Samurai "Zmota"
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tak. CR-113.Azrael pisze:stormy, czy są uchwyty do 6700 classic?
http://www.nokia.pl/produkty/akcesoria/ ... owy-cr-113
Subaru Outback 2,5 MY'05,
VW T4 California MY'03
Suzuki Samurai "Zmota" 1,6 MY'92
VW T4 California MY'03
Suzuki Samurai "Zmota" 1,6 MY'92
Jeszcze nie wspominano o opcji z zupełnie innej beczki, jak ktoś ma radio niezintegrowane 1 DIN to zakupić radio z wbudowanym zestawem poprzez bluetooth - jest uniwersalne i nie ma potrzeby niczego podłączać. Kolega miał jakieś AEG z netu za około 300 i byłem pozytywnie zaskoczony jak ładnie działa.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, ja mam kenwooda z bluetooth, z mikrofonem wbudowanym w radio. Działa ok, ale wydech GieTuni jest zbyt głośny. Niskie umiejscowienie radia też nie pomaga. Także urządzenie polecam, ale do cichego auta.
- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
Ja mam JVC z blu-coś tam, ale mikrofon mam tak jak do głośnomówiącego, osobny na słupku działa wzorowo. Jedyny mankament to bateria w telefonie, szybko się wyczerpuje przy włączonym blu-coś tam.
Nie ma tego złego co by nam nie wyszło 

- piciu
- 2 gwiazdki
- Auto: Była Turbowanna po transplantacji jest Forex Karawan
Zestawem CK-coś-tam z blututem za jakieś nieduże pieniążki wpakowałem do każdego autka, HTC Hero (Android) działa bez zarzutu. A że twój HTC Touch Pro 2 też na Androdzie to powinien działać też - pytanie czy różnica jest miedzy tymi CK, bo tego ie wiem. Inne ustrojstwa jak motka, szajsung, nokia również.
żeby nie startować od razu z zestawem wymagającym grzebania w instalacji, zanabyłem coś takiego:
http://allegro.pl/item1018583486_zestaw ... tooth.html
Pasztetowa cena wspomogła wybór, hurtowe ilości pozwalają wierzyć, że poziom legalności też akceptowalny (jakiś demobil flotowy czy cuś? Producent wymienia?). A firmę ktoś polecał wcześniej (chyba remek).
Działa sprawnie, jakość wystarczająca, łatwo przenieść z miejsca na miejsce. Od siebie trzeba dołożyć kabel mini-usb do ładowania (zazwyczaj już jakiś od telefonu/nawigacji/czegoś tam się ma). Dodatkowy patent na podklejaną taśmę z rzepem i doskonale pasuje np na konsolę. Na razie nie żałuję.
BTW... wersja 'róziowa' też jest
http://allegro.pl/item1018583486_zestaw ... tooth.html
Pasztetowa cena wspomogła wybór, hurtowe ilości pozwalają wierzyć, że poziom legalności też akceptowalny (jakiś demobil flotowy czy cuś? Producent wymienia?). A firmę ktoś polecał wcześniej (chyba remek).
Działa sprawnie, jakość wystarczająca, łatwo przenieść z miejsca na miejsce. Od siebie trzeba dołożyć kabel mini-usb do ładowania (zazwyczaj już jakiś od telefonu/nawigacji/czegoś tam się ma). Dodatkowy patent na podklejaną taśmę z rzepem i doskonale pasuje np na konsolę. Na razie nie żałuję.
BTW... wersja 'róziowa' też jest

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
A przede wszystkimmarcyś pisze: Działa sprawnie, jakość wystarczająca, łatwo przenieść z miejsca na miejsce.
"Urządzenie dzięki gumowym nóżką można postawiać wszędzie - nie ślizga się na żadnej nawieszchni !"

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.