Subaru Impreza + GAZ
Subaru Impreza + GAZ
Witam. Temat może budzić oburzenie heh ale zastanawiam się nad kupnem subaru imprezy z silnikiem 1.6 z gazem. Ponieważ widzę że występują takie modele z instalacja gazową (oczywiście sekwencja) chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś z was ma taki i może mi powiedzieć czy poleca czy nie, czy współgra czy się ciągle wtedy coś psuje. To by był mój początek przygody z marka subaru i wiem że One dużo palą, a że jestem młody to mnie nie stać zbytnio na benzynke i szukam tańszej eksploatacji. Jak możecie pomóżcie. Dziękuję z góry i pozdrawiam wszystkich użytkowników Subaru 

Re: Subaru Impreza + GAZ
Ja ma na holcgaz auto i normalnie śmiga . Jest już na forum temat dot. gazu więc poszukać musisz poza tym 1.6 to temat ciężki szukaj 2.0 pali podobnie to ponoć podobnie ale lepiej się zbiera 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Dzięki koledzy za przekierowanie, doceniam i pozdrawiam
W sumie skoro jest juz watek taki to moderator może usunąć temat albo zostawić jak woli :) Za problemy i moje niedoszukanie przepraszam ;)

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Jarmaj zachorował!
To wszystko przez tą wredną Superwiśnię, jak ona mogła tak zniszczyć porządnego antygazowego człowieka!

To wszystko przez tą wredną Superwiśnię, jak ona mogła tak zniszczyć porządnego antygazowego człowieka!

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Starośc nie radość.Witek pisze:Jarmaj zachorował!![]()
Jeszcze trochę i nie tylko na gaz nie będę zrzędził, ale sobie Priusa kupię

- Witek
- 6 gwiazdek
jarmaj pisze: Starośc nie radość.
Jeszcze trochę i nie tylko na gaz nie będę zrzędził, ale sobie Priusa kupię![]()
I go zagazujesz?

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Oczywiście.Witek pisze:jarmaj pisze: Starośc nie radość.
Jeszcze trochę i nie tylko na gaz nie będę zrzędził, ale sobie Priusa kupię![]()
I go zagazujesz?![]()
No będzie to musiał być koniecznie Prius kombi.

A ja uważam, że lepiej mieć beżową tapicerkę niż beżowe auto.Witek pisze:jarmaj, tylko skąd wytrzaśniesz bardziej beżową tapicerkę od Luckowej?

czarne jest piękne...
- Witek
- 6 gwiazdek
vibowit, skoro Ty tak mówisz... ja tam ani jednego, ani drugiego nie miałem i mieć nie zamierzam, więc nie wiem.