ma ktoś zainteresowania off-roadowe?
-
Jacol
- 2 gwiazdki
- Auto: brak Forestera 2,0 Turbo LPG
- Polubił: 2 razy
- Polubione posty: 0
ma ktoś zainteresowania off-roadowe?
może by założyć jakiś temat off-roadowy? Nie wiem czy właściciele Forków i Outbacków tylko pucują i woskują swoje SUBy. Ale jeśli ktoś ma ochotę trochę się ubrudzić w slusznej sprawie to proszę o wpisy. Poszukiwana trasa oraz UCZESTNICY w okolicy Krakowa i lub Wieliczki dla Forestea lub nieco ambitniejsza.
Czyny niezaistniałe często wywołują katastrofalny brak następstw.
Re: ma ktoś zainteresowania off-roadowe?
Będę popadał w zrzędliwy ton, ale kiedyś był taki zwyczaj, że najpierw zapoznawano się z listą/forum/whatever, a potem dopiero się postowało. Dzięki temu nikt nie wyważał otwartych drzwi.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Jacol
- 2 gwiazdki
KY Dziękuję za udział, ale nie zrozumiałeś o co mi chodzi!!!
Chodzi o konkret. Nie o to że ktoś gdzieś wjechał w błoto....
Ja proponujrandkę off roadową kolesiom z okolic Krakowa i Wieliczki, najlepiej w niedzielę o 9-tej.
Więc kto ma ochotę się ubrudzić i pokorzystać-z-życia to proszę o wpisy.
Chodzi o konkret. Nie o to że ktoś gdzieś wjechał w błoto....
Ja proponujrandkę off roadową kolesiom z okolic Krakowa i Wieliczki, najlepiej w niedzielę o 9-tej.
Więc kto ma ochotę się ubrudzić i pokorzystać-z-życia to proszę o wpisy.
Bo wszyscy z tamtego wątku to tylko w internetsach piszą i malują swe auta sztucznym błotem? Czy Ty aby nie próbujesz ich obrażać? ;> ,,Off the beaten track'' jest miejscem, gdzie się proponuje konkretne przejażdżki poza asfaltem, a potem się je tam wspomina. Chyba że koniecznie musisz mieć swój własny, niepowtarzalny wątek. Nazwij go po prostu ,,wątek Jacola''.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
-
Jacol
- 2 gwiazdki
W takim razie do adminów... może by tak zrobić nową kategorię dla terenocwów?
Off the beaten truck ze 114 stoma stronami nie jest zbyt na czasie.
Proponuję wątek dla umawiania się na konkretne wypady na konkretne miejsce i czas, mogą to być mini-chlejady.
Przyzywam taką na niedzielę 06/06/10 w okolicę Wieliczki koło Krakowa tylko żeby Ktoś zapropoował jakąś trasę może być rodzinno-grillowa.
Off the beaten truck ze 114 stoma stronami nie jest zbyt na czasie.
Proponuję wątek dla umawiania się na konkretne wypady na konkretne miejsce i czas, mogą to być mini-chlejady.

Przyzywam taką na niedzielę 06/06/10 w okolicę Wieliczki koło Krakowa tylko żeby Ktoś zapropoował jakąś trasę może być rodzinno-grillowa.
Jacol, to ja pozrzędzę.
Jacol, przeczytaj, co napisał ky. tak jakoś się utarło, że anonse o spotach/pomysłach na spoty/organizacja spotów "w temacie" off-road dla Subaru jest właśnie w tamtym wątku. taki spotkań odbyło się już kilka i ŻADNE - że się tak wyrażę - nie opuściło tamtego wątku. jedno było nawet dość niedawno.
dalej:
konkret, to jest konkretna trasa, szacunkowy czas trwania, miejsce i godzina startu.
ponieważ, jak napisałem, ostatni spot był dość niedawno, więc może warto zajrzeć na koniec wskazanego wątku, cofnąć się jakieś 5 stron i poczytać.
no.
a tak poza tym, to powodzenia.
jakbyś miał kłopot z ustaleniem tras, daj znać. spróbuję poprosić o pomoc tambylców.
no i śledź ten cholerny wątek, bo Ci jakieś taplaniny umkną
Jacol, przeczytaj, co napisał ky. tak jakoś się utarło, że anonse o spotach/pomysłach na spoty/organizacja spotów "w temacie" off-road dla Subaru jest właśnie w tamtym wątku. taki spotkań odbyło się już kilka i ŻADNE - że się tak wyrażę - nie opuściło tamtego wątku. jedno było nawet dość niedawno.
dalej:
Jacol pisze:Poszukiwana trasa
ja przepraszam, że może zbyt obcesowo, ale te dwa powyższe cytaty - według mnie - są sprzeczne.Jacol pisze:Chodzi o konkret.
konkret, to jest konkretna trasa, szacunkowy czas trwania, miejsce i godzina startu.
ponieważ, jak napisałem, ostatni spot był dość niedawno, więc może warto zajrzeć na koniec wskazanego wątku, cofnąć się jakieś 5 stron i poczytać.
no.
a tak poza tym, to powodzenia.

jakbyś miał kłopot z ustaleniem tras, daj znać. spróbuję poprosić o pomoc tambylców.
no i śledź ten cholerny wątek, bo Ci jakieś taplaniny umkną

http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 98#p175998ky pisze:tylko w internetsach piszą i malują swe auta sztucznym błotem?

Jacol, impreze organizuje się w tamtym wątku, a jak już jest konkretny termin, możesz wstawić go do forumowego kalendarza (to co widać na samej górze)Jacol pisze:Proponuję wątek dla umawiania się na konkretne wypady na konkretne miejsce i czas, mogą to być mini-chlejady.![]()
a w ogóle tam zajrzałeś?Jacol pisze:Off the beaten truck ze 114 stoma stronami nie jest zbyt na czasie.
foch

-
Jacol
- 2 gwiazdki
bez komentarza... sam pojadę
rzucili się na mnie broniąc doczesnego... a może by coś rozszerzyć....
rzucili się na mnie broniąc doczesnego... a może by coś rozszerzyć....

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Jak zobaczyłem temat to pomyślałem "to na pewno ten koleś od Kena Zatwardzenie" i nie pomyliłem się.
Ciekawe co następne, wątek z kawałami?
No właśnie jest na czasie. Skoro by nie był, to by nie był taki poczytny, nie miałby aż tylu stron. Sam sobie przeczysz.

Ciekawe co następne, wątek z kawałami?

Jacol pisze: Off the beaten truck ze 114 stoma stronami nie jest zbyt na czasie.
No właśnie jest na czasie. Skoro by nie był, to by nie był taki poczytny, nie miałby aż tylu stron. Sam sobie przeczysz.

-
Jacol
- 2 gwiazdki
Nec Hercules contra plures...
oj tam oj tam, po prostu kolega ma ADHD jak połowa z nas i przeoczył kilka wątków
dorzućcie te kilka postów do "ofthebitena" i będziemy mieli kolejnego błotnego towarisza
dorzućcie te kilka postów do "ofthebitena" i będziemy mieli kolejnego błotnego towarisza