Praca magisterska - student woła pomocy:)
Re: Praca magisterska - student woła pomocy:)
Ja także poklikałem.
Powodzenia na obronie!
Powodzenia na obronie!
Urlop jest oderwaniem się od rzeczywistości..... obłęd także.
Gdzie będzie dostępny egzemplarz pracy? Chętnie zapoznam się z wynikami... Ankietę oczywiście wypełniłem, żeby nie było...
Poklikałem, poszło.ajax pisze:Witam, jestem studentem Uniwersytetu Ekonomicznego w Pozaniu od dziecka fascynują mnie Subaraki.
Dlatego piszę pracę magisterską o Subaru. Proszę o wsparcie biednego studenta i wypełnienie poniższej ankiety:)
http://www.ankietka.pl/ankieta/43196/wp ... olsce.html
Albo jestem ślepy albo nie ma na tym forum działu off-top w razie w proszę o przeniesienie wątku do odpowiedniego działu

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
Witam
Przepraszam za opóżnienie przeceniłem siebie:)
Bardzo wszytskim dziękuej za wsparcie
Nagrodę za najciekwaszą odpowiedź dostaje autor sformułowania "Subaru WRX pisa kupa STI":P
Podstawowe fakty dotcyzące badanie:
Sti MY08 jest brzydkie (wow:P) ale równiesz mniej nowoczesne bezpieczne od MY03 czy GT. (zdadniem reposndentów)
Najchętniej wybioeranym STI jest MY03, dalej GT, i MY06.
Genralnie co nie jest zaskoczneiem jeżeli ktos planuje zakup STI szuka używki nie nówki,
MY11 jest w dalszym ciągu oceniany gorzej od klasyków ale widać poprawę w stosunku do MY08.
Brak spójności zdania znaczy STI z jednej strony bardzo negatywnie wpłyną na wizerunek marki, z drugiej strony sam wizerunek jest bardzo dobry.
Ogólny wniosek jest taki że STIMY08 jest brzydkie jak wszytsko popsuło ale ludzie dalej chcą kupować Subaru i mają bardzo ugruntowany bardzo dobry wizerunek marki.
W razie jakiś dalszych pytań oczywiście odpowiedm
@zbigr: jeszcze nie wiem czy praca jako całość będzie w necie (nie jest moją właśnością tylko uczelni ztego co wiem:P)
Najwyżej zrobie streszczenie jeśli kogoś to interesuje
Pozdrawiam i dziękuje za licznę wsparcie:)
Przepraszam za opóżnienie przeceniłem siebie:)
Bardzo wszytskim dziękuej za wsparcie
Nagrodę za najciekwaszą odpowiedź dostaje autor sformułowania "Subaru WRX pisa kupa STI":P
Podstawowe fakty dotcyzące badanie:
Sti MY08 jest brzydkie (wow:P) ale równiesz mniej nowoczesne bezpieczne od MY03 czy GT. (zdadniem reposndentów)
Najchętniej wybioeranym STI jest MY03, dalej GT, i MY06.
Genralnie co nie jest zaskoczneiem jeżeli ktos planuje zakup STI szuka używki nie nówki,
MY11 jest w dalszym ciągu oceniany gorzej od klasyków ale widać poprawę w stosunku do MY08.
Brak spójności zdania znaczy STI z jednej strony bardzo negatywnie wpłyną na wizerunek marki, z drugiej strony sam wizerunek jest bardzo dobry.
Ogólny wniosek jest taki że STIMY08 jest brzydkie jak wszytsko popsuło ale ludzie dalej chcą kupować Subaru i mają bardzo ugruntowany bardzo dobry wizerunek marki.
W razie jakiś dalszych pytań oczywiście odpowiedm
@zbigr: jeszcze nie wiem czy praca jako całość będzie w necie (nie jest moją właśnością tylko uczelni ztego co wiem:P)
Pozdrawiam i dziękuje za licznę wsparcie:)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
jeśli chodzi o nowe to nie ma co się dziwić. W granicach 150-300k pln możesz kupić merca i mówić do kolegów per pan albo kupić evo i czuć się jak na zlocie odchudzających się "dzisiaj zrzuciłem 2 sek"ajax pisze: Ogólny wniosek jest taki że STIMY08 jest brzydkie jak wszytsko popsuło ale ludzie dalej chcą kupować Subaru

Możesz też kupić parę innych, nowych aut i przez całą gwarancję jeździć do ASO bez obaw, że powiedzą Ci, że to jest eksploatacyjne lub wynika z Twojej nieumiejętności w naciskaniu czegoś tam :>
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ky pisze:Możesz też kupić parę innych, nowych aut i przez całą gwarancję jeździć do ASO bez obaw, że powiedzą Ci, że to jest eksploatacyjne lub wynika z Twojej nieumiejętności w naciskaniu czegoś tam :>
r.
Niestety ma rację kyremek pisze:ky, co Ty możesz wiedzieć o autach![]()
W Toyocie na gwarancji to powymieniali mi kilkakrotnie kolpaki, z których zlazła farba na myjniach, jakieś transparentne naklejki z drzwi, powod ten sam, przednia szybę przy prawie 100kkm z powodu różnicy w odcieniu w miejscu, gdzie pracują wycieraczki...
Proszę te zdarzenia zestawić z podejściem w ZSIPIE...
Acha. W Hondzie na gwarancji i poza nią, do 160kkm nie wymieniałem nic!

Później sprzedałem.
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
może i ma, ale to ja mam frajdę z powyzłośliwiania sięFUX pisze: Niestety ma rację ky

FUX pisze: Acha. W Hondzie na gwarancji i poza nią, do 160kkm nie wymieniałem nic!
no to co możesz wiedziec o jakości obsługi ASO ?

FUX pisze: Proszę te zdarzenia zestawić z podejściem w ZSIPIE...
a ten korek co mu się urwało to Ci wymienili czy nie ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To jest dopiero wredne podejście do klienta - odmowa wymiany czegokolwiekFUX pisze: Acha. W Hondzie na gwarancji i poza nią, do 160kkm nie wymieniałem nic!![]()

Wiemy, wiemy. W końcu tylko tyle Ci zostało :Premek pisze: może i ma, ale to ja mam frajdę z powyzłośliwiania się![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Tak, jak go kupiłem z paroprocentową zniżką...esilon pisze: a ten korek co mu się urwało to Ci wymienili czy nie ?

Przeglądy robili śpiewającoesilon pisze: no to co możesz wiedziec o jakości obsługi ASO ?

Dolce far niente 

Dla własnego dobra jej nie publikuj, jeśli w ciągu chyba 5 lat ktoś ci udowodni plagiat to unieważnią ci pracę i cofną ci tytuł. Wystarczy że jakiś magik postanowi ją przepisać. Lepiej żeby nie była publicznie dostępna. Jeśli już to opublikuj same wnioski czy wyniki ankiet. Bo jedyny posiadasz do nich źródło, więc obronisz się z ew oskarżeń.ajax pisze:jeszcze nie wiem czy praca jako całość będzie w necie (nie jest moją właśnością tylko uczelni ztego co wiem:P)
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191