Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
cArLoS
- 2 gwiazdki
- Auto: WRX Spec Carlos 440/585
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

cArLoS
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
14 razy
-
Polubione posty:
19 razy
cArLoS, obie strony mówią innymi językami. Inne jest znaczenie słów, które tylko brzmią tak samo. Nie ma szans na porozumienie. Łatwiej się dogadać z obcokrajowcem, bo przynajmniej trzeba się wzajemnie słuchać.
Konto usunięte
-
cArLoS
- 2 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
...pomimo poszanowania do nietykalności osobistej drugiego człowieka, to przy patologi i nierobach, najprawdopodobniej bym eksplodował i pomachał temu Panu bliżej twarzy swoimi rękoma......
...podziwiam spokój człowieka który próbował z Nim dyskutować

cArLoS
-
pamejudd
- 2 gwiazdki
- Auto: Longinus
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
carlos: ten czlowiek najprawdopodobniej byl zaburzony psychicznie. Byc moze zachowal sie tak z powodu stresu/zmeczenia, a byc moze cierpi na jakas przewlekla chorobe. Tak czy siak, "pomachanie mu rekami" byloby kiepskim rozwiazaniem.
A swoja droga, sam bym chetnie pomachal rekoma Palikotowi. Ten koles obraza mnie jako wyborce Bronka...
pamejudd
-
minimus
- 5 gwiazdek
- Auto: kiedyś OBK MY06 2.5L
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Byłem w tym miejscu jakieś dwie godziny wcześniej. Takich osób jak ten gościu było tam więcej. Dopadli jakiegoś gościa, który nie okazywał ich zdaniem należytego szacunku zmarłej parze prezydenckiej. Najbogatsze słownictwo okazało się, że mają dobrze ubrane panie w średnim wieku.
Generalnie żenada

minimus
-
pamejudd
- 2 gwiazdki
- Auto: Longinus
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Moze to zbiorowa psychoza?
Z drugiej strony, nie wiesz co zrobil ten "dopadniety gosciu". Pamietam z zeszlego roku glupi "happening": gosci siedzacych podczas minuty ciszy dla uczczenia PW. Gdybym wciaz mieszkal w Wawie i znalazl sie w poblizu, sam raczej nie zachowalbym sie kulturalnie. Jesli sie gra na czyichs emocjach (obojetne z jakich pobudek) trzeba sie liczyc z ich efektami

pamejudd
-
cArLoS
- 2 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
pamejudd pisze:carlos: Tak czy siak, "pomachanie mu rekami" byloby kiepskim rozwiazaniem.
.
negatywne emocje potrafią wywołać i obnażyć "pierwotne instynkty" w najspokojniejszych jednostkach - jak dla mnie to co robi propaganda anty-sowiecka w Polsce, to jest dopiero problem, szable w dłoń i na Moskwę, niestety nie tędy droga, a o teoriach spiskowych to już nawet czytać i pisać mi się nie chce...

cArLoS