Drodzy Forumowicze,
potrzebuję pomocy w zakresie amerykańskiej wersji Sti 2005 a mianowicie czy macie jakieś namiary na osobę czy firmę,która ma dostęp do np. nadkola przedniego lewego .
Fabryka poleca czekanie na wysyłkę z Japonii ale to wiąże się z nie tyle co z pieniędzmi ale czasem.
Jeśli wiecie coś na ten temat bardzo proszę o kontakt
Hubert Stryczewski
+48 784-925-672
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
POTRZEBNA POMOC!!:)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: POTRZEBNA POMOC!!:)
Myślałem, że ktoś zachorował, albo ktoś zbiera na operację... a tu tylko nadkole... 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Co to znaczy:
Nie wiem czy nadkole do USspeca jest inne niż do UE, ale jak takie samo, to raczej powinno być od ręki i z tego co pamiętam, to jest zaskakująco tanie.
Jaka fabryka? Chodzi Ci o ASO?młody c-9 pisze:Fabryka poleca czekanie na wysyłkę z Japonii
Nie wiem czy nadkole do USspeca jest inne niż do UE, ale jak takie samo, to raczej powinno być od ręki i z tego co pamiętam, to jest zaskakująco tanie.
Też nie mam pojęcia czy US-spec ma inne ale nie zdziwiłbym się jakby leżało takie u nas na magazynie.
Pisząc fabryka miałem na myśli Japonię
Samo nadkole podobno różni się jakimiś detalami,takie info dostałem od Subaru Dukiewicz w wawie(skąd pochodzę)

Samo nadkole podobno różni się jakimiś detalami,takie info dostałem od Subaru Dukiewicz w wawie(skąd pochodzę)

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to w tym salonie Pan powiedział, że subaru tylko te droższe mają napęd lepszy od Alfy, a drugi zdziwił się, że WRX ma turbo (mieli tam akurat jakiegoś niebieskiego lanosa 2.0 i myślał, że to to)młody c-9 pisze: Subaru Dukiewicz

Azrael, a po wiele macie te nadkola? Potrzebuję http://opposedforces.com/parts/impreza/ ... tration_2/ - część 2. czyli nadkole lewe (59110FE151).
-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Az a ja potrzebuję lewą i prwą stronę do 2005 Sti us spec,mata cos tam? 

...oleewam to,lubie te robote.