Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
Ray76
- 0 gwiazdek
- Auto: SUBARU IMPREZA WRX/STI 03r
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam wszystkich.
Jestem tu nowy

. Chciałbym zapytać gdzie mogę w Polsce okleić moje Subaru Impreza WRX/STi 03r żółtymi barwami rajdowymi ... plejadami, Word Rally Team itd. ??? Nigdzie tego nie mogę znaleźć ?
pozdrawiam
Rafał
[email protected]
Ray76
-
eMTi
- 6 gwiazdek
- Auto: zaturbione, wymarzone
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Ray76, zapewne w każdej jednej firmie zajmującej się reklamami na samochodach, która świadczy oferty oklejania z wzorów klienta. Trzeba im tylko takie materiały dostarczyć, albo przynajmniej referencje, żeby oni mogli to zrobić.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
matzerath
- 3 gwiazdki
- Auto: STi 2004
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Ja bym kupił model, poszedł do firmy reklamowej i powiedział "chcę tak". Ich głowa w tym, żeby tak było. Nie powinni mieć problemu ze znalezieniem całego tego wszystkiego w krzywych. Jak robiłem sobie duży napis STi i świnię w kolorze JDM pink kosztowało mnie to całe 23 PLN.
matzerath
-
Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
Rav
-
seiken
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza sti
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Kazda firma, ktora okleja auta to zrobi. Znajdz dobrej jakosci zdjecia, nailepiej pod prostym katem i z tym do nich.
Cala reszta do zrobienia.
seiken
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
Rav, mega kontakt i to blisko Wroca! Pytanie tylko, czy podejmują się też malowania całego samochodu na jednolity kolor, czyli po prostu odnowienia lakieru..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi
-
matzerath
- 3 gwiazdki
- Auto: STi 2004
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
ja bym nie malował. Jak masz naklejki to jest opcja zdjęcia jak Ci się znudzi, zmiany wzoru . W efekcie wygląda tak samo. Trzeba podejść blisko i dotknąć żeby zobaczyć różnicę. No i koszty zapewne nieporównywalne.
matzerath
-
Rav
- 1 gwiazdka
- Auto: obecnie Skoda SuperB(ll)eeeee
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
eMTi pisze:Rav, mega kontakt i to blisko Wroca! Pytanie tylko, czy podejmują się też malowania całego samochodu na jednolity kolor, czyli po prostu odnowienia lakieru..

z tego co się orientuje to też się podejmują

co do kosztów to zawsze mogę podjechać i się zapytać

jak już ogarne sprawe silnika w swoim aucie i nazbieram troche kasy to planuje wstawić tam swoje autko

ale póki co to są odległe plany

Jeśli uważasz, że kobiety to słaba płeć, spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoja stronę.
Rav
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
na bank zrobią to lepiej niż u zwykłego, nawet dobrego lakiernika samochodowego...

eMTi
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
Ja tam się nie znam ale weekendowi terenowcy czasem oklejają auta folią przezroczystą aby się lakier od krzaczorów nie rysował więc zrobienie tego na folii zamiast malowania IMO będzie lepsze bo trochę zabezpieczy cię od kamyków itp a przy ewentualnej sprzedaży łatwiej się pozbyć naklejek niż przemalować auto.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz
-
eMTi
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
1 raz
inquiz, no to to właśnie napisałem w jednym z pierwszych postów

eMTi
-
barton
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
jeśli jesteś zajawiony na taki design rajdowy to zrób go przy użyciu naklejek, w razie problemów łatwiej usunąć/naprawić... bo nie wykluczone, że za jakiś czas Ci się opatrzy/znudzi a przy sprzedaży potencjalny klient nie będzie marudził, że cena musi iść o 5k w dół bo trzeba całe auto wymalować...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
barton
-
inquiz
- 6 gwiazdek
- Auto: pojazd wolnobieżny
-
Polubił:
421 razy
-
Polubione posty:
361 razy
eMTi, spox, stary i ślepym zapewne.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
inquiz