Arno pisze:
mają takie teksty, że jak ci powiedzą o bukiecie, to bez mrugnięcia okiem zrozumiesz, jaki do teraz głupi byłeś, żeś tego wcześniej nie słyszał, nie widział, czy nie czuł w gębie....
o, ze ja Cie przepraszam. Jak poszedlem przypadkiem do denona to na mysli mialem bukiet, ale taki na 8 marca i zem wyciagnal jak ostatni wiesniak spod pazuchy co mialem i kupilem wzmaka. Sie obroni przed takimi za krotnosc jego wartosci, bo kolumy pamietaja czasy glebokiego PRL

Co poradze ze sknera jestem i musze kupic jak mnie trzepnie, a inaczej to se czytam miliony gownianych recenzji i nic z tego nie wynika.
Na szczescie moje w zyciu nie mam tak ze mi Robotka mowi co jest WOW. To tak jak mam z subaru. Mi pasuje.
Zeby nie bylo Bilex cos narzekal ze traca (kolumny) cos tam przy czyms tam, ale nie slyszalem tego nigdy wiec chyba moge PF sluchac
baj de łej,iRivera nadal polecam. Przesluchalem se i brzmi bardzo ok z mp3. Tylko te cholerne Sennheisery (czy jak im tam) brzmia tak jakos inaczej - nie wiem czy zle - tamte mi sie bardziej podobaly.
FUX pisze:
ja mam przy sprzęcie taka "magiczną różdżkę"
tez mam, ale to sie nadaje do ogladania filmow, do muzyki wole swoje nastawy. Byc moze i gorsze, ale to przeciez ja slucham a nie jakis mikrofon.