Małe MP3 - co kupić ?

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: Małe MP3 - co kupić ?

Post 5 gru 2010, o 15:54

Arno pisze: I żyję. I jestem zadowolony.
jo tyż. mój stary sprzęt był/jest, starszy, niz mój syn... :mrgreen:

Dolce far niente ;-)

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 6 gru 2010, o 03:39

Arno pisze: mają takie teksty, że jak ci powiedzą o bukiecie, to bez mrugnięcia okiem zrozumiesz, jaki do teraz głupi byłeś, żeś tego wcześniej nie słyszał, nie widział, czy nie czuł w gębie....
o, ze ja Cie przepraszam. Jak poszedlem przypadkiem do denona to na mysli mialem bukiet, ale taki na 8 marca i zem wyciagnal jak ostatni wiesniak spod pazuchy co mialem i kupilem wzmaka. Sie obroni przed takimi za krotnosc jego wartosci, bo kolumy pamietaja czasy glebokiego PRL ;-) Co poradze ze sknera jestem i musze kupic jak mnie trzepnie, a inaczej to se czytam miliony gownianych recenzji i nic z tego nie wynika.

Na szczescie moje w zyciu nie mam tak ze mi Robotka mowi co jest WOW. To tak jak mam z subaru. Mi pasuje.

Zeby nie bylo Bilex cos narzekal ze traca (kolumny) cos tam przy czyms tam, ale nie slyszalem tego nigdy wiec chyba moge PF sluchac :mrgreen:

baj de łej,iRivera nadal polecam. Przesluchalem se i brzmi bardzo ok z mp3. Tylko te cholerne Sennheisery (czy jak im tam) brzmia tak jakos inaczej - nie wiem czy zle - tamte mi sie bardziej podobaly.
FUX pisze: ja mam przy sprzęcie taka "magiczną różdżkę"
tez mam, ale to sie nadaje do ogladania filmow, do muzyki wole swoje nastawy. Byc moze i gorsze, ale to przeciez ja slucham a nie jakis mikrofon.

Arno
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 6 gru 2010, o 09:21

Remek, bo najważniejsze jest zadowolenie.
A wydawanie milionów na dźwięk... no lekko bez sensu jest. Ja mam sprzęt który gra, ale jest używany. No i vintage oczywiście.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.

ODPOWIEDZ