dla palących i niepalących
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Re: dla palących i niepalących
esilon pisze: ciekawe czy Apple robi e-papierosy
Nie robi, a jakby robiło, to trzeba by dolewać liquid przez iVapor Liquid Store

INTEL CORE 2 QUADKonto usunięte pisze: esilon, a jaki masz sprzęt?
64 bity itd :)
a jeżeli pytałes o e-papierosa to nie pamiętam marki ale sprawdze ;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Tak się zakrztusiłem ze śmiechu, że teraz nie będę mógł zasnąćArti pisze:Jeszcze nie byłem w knajpie po zakazie palenia ale do tej pory zawsze uważałem, że ten cholerny dym to główna przyczyna tego, że prawie zawsze rzygam przy mocniejszych imprezach. Zobaczymy czy coś się zmieni.

Jak to ktoś wielki powiedział:
"Rzucanie palenia jest proste, robiłem to setki razy...."
Co do mnie to nadal jaram, próbowałem rzucić "silna wolą", skończyło się na ostrym ograniczeniu (najpierw do 2-3 szt dziennie, potem R1), ale nie miałem tak silnej woli
Drugie podejście zrobiłem z rok temu, brałem tabex, ale o ile mój kolega wytrwał, ja poległem. Największym problemem były dwie rzeczy:
1. Średnio co godzinę wychodzimy z kumplem na fajka w pracy, czyli jak rzuciłem to oglądałem swojego szefa za długo i znów zaczałem wychodzić, a potem znowu zacząłem palić.
2. Najbardziej brakowało mi ... machania ręką....
Chodzi mi o to, że w pewnym momencie nie ma co z rękami zrobić (Ave reklama nicoret z facetem, co gryzie długopis, słomkę, frytkę i inne)
Teraz zaczynam znowu myśleć o rzuceniu, bo w firmie nie mam palarni, a przy - 15 przestaje działać mi zapalnicznka
"Rzucanie palenia jest proste, robiłem to setki razy...."
Co do mnie to nadal jaram, próbowałem rzucić "silna wolą", skończyło się na ostrym ograniczeniu (najpierw do 2-3 szt dziennie, potem R1), ale nie miałem tak silnej woli

Drugie podejście zrobiłem z rok temu, brałem tabex, ale o ile mój kolega wytrwał, ja poległem. Największym problemem były dwie rzeczy:
1. Średnio co godzinę wychodzimy z kumplem na fajka w pracy, czyli jak rzuciłem to oglądałem swojego szefa za długo i znów zaczałem wychodzić, a potem znowu zacząłem palić.
2. Najbardziej brakowało mi ... machania ręką....

Teraz zaczynam znowu myśleć o rzuceniu, bo w firmie nie mam palarni, a przy - 15 przestaje działać mi zapalnicznka

d_xter pisze: przy - 15 przestaje działać mi zapalnicznka
no własnie własnie, dodatkowa motywacja do wytrwania bo rzucić to łatwizna :)
może grupowe rzucanie z jakąs okropna karą dla tego co się pierwszy wyłamie ?

sa jacyś chętni ?
To nie działa... Kiedyś koleżanka bardzo chciała mi pomóc rzucać... Przyłapała mnie na fajku to wyłamała mi palec... 3 tygodnie szyny, ale i tak nie pomogło. Po gipsowaniu jak wyszedłem ze szpitala, od razu poszedł fajek....esilon pisze:może grupowe rzucanie z jakąs okropna karą dla tego co się pierwszy wyłamie ?

d_xter pisze: To nie działa...
ja mówie o dodatkowym podtrzymaniu wytrwania a nie o szukaniu pretekstu do przepychanek z koleżankami :)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
wlasnie wrocilem z knajpy. Jaralem w srodku. Zycie is bjutiful czasami.
Jak ubranie smierdzi po lazeniu do knajpy najlepiej do niej nie chodzic. Zycie prostsze i mniej cierpien
.
Dzisiaj w knajpach smierdza faje, a pozniej bedzie smierdziec piwo. Bar jest dla styranych calym dniem pracy facetow uwalonych smarem lub konskim lajnem a nie ze widzialam orla cien lub tez mam najnowszego ajpoda.
Jak ubranie smierdzi po lazeniu do knajpy najlepiej do niej nie chodzic. Zycie prostsze i mniej cierpien

Dzisiaj w knajpach smierdza faje, a pozniej bedzie smierdziec piwo. Bar jest dla styranych calym dniem pracy facetow uwalonych smarem lub konskim lajnem a nie ze widzialam orla cien lub tez mam najnowszego ajpoda.
remek pisze: Bar jest dla styranych calym dniem pracy facetow uwalonych smarem lub konskim lajnem a nie ze widzialam orla cien lub tez mam najnowszego ajpoda.
:)You're not getting any younger, Mark. The world is changing, music is changing, even drugs are changing. You can't stay in here all day dreaming about heroin and Ziggy Pop.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ky, oj tak wszystko na powaznie bierzesz. Przeciez ja nie mam nawet konia, a smar to widzialem jak mi sruby jakims smarowali 

remeku, a gdzie to taka knajpa. W Bielawie?remek pisze:wlasnie wrocilem z knajpy. Jaralem w srodku. Zycie is bjutiful czasami.

Czarownica prawdę Ci powie :D
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek