Wycena rozbitego auta

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
Wislanin25
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Wycena rozbitego auta

Post 2 sty 2011, o 21:18

Witam. czy jest na forum ktoś, kto by na podstawie wysłanych prze ze mnie fotek pomógłby mi wycenić rozbite auto?? Subaru Impreza 2 litry, 2000r GL 125KM,Przebieg 250000km, 2 letnia instalacja gazowa. Parę dni przed wypadkiem była na przeglądzie była w idealnym stanie. Moje oczko w głowie :) Impreza ma uszkodzony próg łącznie z mocowaniem wahacza tylnego koła, drzwi i błotniki przedni i tylni. Chce ja sprzedać albo do naprawy albo na części. Auto znajduje się w Bydgoszczy może ktoś jest z BYDZI i zechciał by ze mną podjechać i obejrzeć auto. POZDRAWIAM>

zofija
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Polubione posty: 1 raz

Re: Wycena rozbitego auta

Post 5 sty 2011, o 21:08

Wislanin25, przyjm wyrazy :-(

Tak przez Internet, to ciężko będzie cokolwiek wycenić, a niestety też z Bydgoszczy tu raczej chyba nikt nie zagląda :-/
Czarownica prawdę Ci powie :D

MAZI
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe

Post 5 sty 2011, o 23:10

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....

hogi
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Kona Stinky
Polubione posty: 1 raz

Post 6 sty 2011, o 00:58

MAZI pisze:Rzeczoznawca PZM
http://www.rzeczoznawcy-pzm.pl/htm/2.htm
Dwieście parę złotych z VATem zapłaciłem za wycenę.
Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl

MichallD
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07

Post 6 sty 2011, o 17:01

Mi zaproponowali z ptu 3200 brutto na części i robociznę! Uszkodzona maska, błotnik, zderzak, lampa, halogen, migacz, itd. wszystko było oryginał! Powiedziałem im żeby sobie tą kasę w d.... schowali i mój mechanik robi mi nową wycenę, zobaczymy co wyjdzie, powodzenia i oby jak najszybciej zrobili nam imprezki :-)
Obrazek

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 7 sty 2011, o 01:04

no to jak wycena za niska to trzeba wstawiać do aso i robić bezgotówkowo. wtedy ich zaboli.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

SPRUCH
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza/Fiat CCTurbo/Mb 190E

Post 7 sty 2011, o 03:36

jedz do rajskiego i zobacz na ile on ci wyceni albo wes rzeczoznawce z pzm jakiegos niezaleznego

ODPOWIEDZ