Witam
Mógłbym pisać tu ckliwe teksty sprawa jest krótka i nieprzyjemna.
Córka mojej znajomej leży na oddziale Intensywnej Terapii, Pani już została mocno doświadczona przez życie ostatnio.
Grupa Krwi "0" RH -, ale można oddać dowolną grupę.
Kto może proszę oddać krew z adnotacją dla Katarzyny Dekiert, szpital Raszei w Poznaniu Oddział Intensywnej terapii.
Życie jest ******* krótkie trzeba sobie pomagać z góry dziękuje.
Potrzebna pomoc KREW
Re: Potrzebna pomoc KREW
Sam dziś oddałem i jeszcze muszę w pracy siedzieć:P
Krew dalej potrzebna
piszczcie dalej gdzie się da:)
Krew dalej potrzebna

piszczcie dalej gdzie się da:)
kurde, żebym tydzień temu nie zorganizował takiej akcji dla dziadka mojej żony ... niestety 3 miesiące rekonwalescencji.
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
Akcja akcja ale nikt z kreski nie chce oddać krwi?cubikon pisze:kurde, żebym tydzień temu nie zorganizował takiej akcji dla dziadka mojej żony ... niestety 3 miesiące rekonwalescencji.
ajax pisze: nikt z kreski nie chce oddać krwi?
myślę, że niektórzy z 'niktów' nie chcą się tym upubliczniać...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Z HBS dodatnim są nikłe szanse na chcenie bądź nie.ajax pisze:Akcja akcja ale nikt z kreski nie chce oddać krwi?cubikon pisze:kurde, żebym tydzień temu nie zorganizował takiej akcji dla dziadka mojej żony ... niestety 3 miesiące rekonwalescencji.
Brak podpisu.
Upubliczniać się na trzeba natomiast proszę o wysyłanie potwierdzenia oddania krwi dla tej Pani na mateusztochowicz(at)gmail.com aby przyspieszyć przekazanie krwi gdyż jest ona w stanie mocno krytycznym.marcyś pisze:ajax pisze: nikt z kreski nie chce oddać krwi?
myślę, że niektórzy z 'niktów' nie chcą się tym upubliczniać...
Kiedyś wystarczało okazanie książeczki na takie 'dedykowane' oddawanie, z w miarę świeżym wpisem. Czy skan takiego wpisu wystarcza?
Teraz musi być ten druczek że był dedykowane biurokracjamarcyś pisze:Kiedyś wystarczało okazanie książeczki na takie 'dedykowane' oddawanie, z w miarę świeżym wpisem. Czy skan takiego wpisu wystarcza?