Alan, Alan, Alan! pisze: tylko wtedy wyjmie mnie na pare tygodni.
Nawet mnie nie drażnij

Alan, Alan, Alan! pisze: tylko wtedy wyjmie mnie na pare tygodni.
ząbki, paciorek, dresik w kosteczkę, bo rano po bułki nie wstanieszowoc666 pisze: Nawet mnie nie drażnij .
Alan, Alan, Alan! pisze: ząbki, paciorek, dresik w kosteczkę, bo rano po bułki nie wstaniesz![]()
No proszę nie upraszczać, w końcu jeździcie subaru i jesteście myślącyvibowit pisze:
Arno, Ty to musisz mieć w życiu strasznie przekichane. Tak przy każdym wyjściu po bułki się zastanawiać jak to wpłynie na wizerunek. Cholernie stresujące.
:
Ależ to Ty walisz do jednego wora ubieranie się schludnie, stosownie do danej sytuacji razem z kupowaniem auta na pokaz i wszystko klasyfikujesz jako kreowanie wizerunku.Arno pisze:No proszę nie upraszczać, w końcu jeździcie subaru i jesteście myślący: to że ktoś opisuje zjawisko, nie oznacza bynajmniej, że sam taki jest
Kolega też miesza nieco dwie rzeczy.FUX pisze:No i te argumenty oburzonych, co to nie dbają o wszywkę, logo na okularach...
FUX pisze: zresztą jak bym w nim w disco wyglądał...
Godlik pisze: No dobra, dwie strony o dresiku, a nikt nie napisał jakie tam jest logo??? Na tym dresiku
Okulary mam niemodne, ale wygodne.FUX pisze:P.S. Fajne masz logo na okularach...![]()
Esilon,esilon pisze:FUX pisze: zresztą jak bym w nim w disco wyglądał...
jak ochroniarz ministra obrony, takim jak twój jeżdżą, oczywiście czarnym![]()
Współczynnikiem lansu i zajebistości mnie przebiłeśArno pisze: garnitur mam jeden - ma już 12 lat.
Oj tam. Poczekasz jeszcze 10 i znowu zrobi się modnyArno pisze: garnitur mam jeden - ma już 12 lat. Trochę niemodny
uprzejmie przepraszam, dla mnie szklanka zawsze jest w połowie pełna. Jestem optymistą, zawsze jest DOBRZE. Natomiast, to że opisuję rzeczywistość na około w takich kolorach? No a co się na około dzieje.esilon pisze:Arno, nie wiem dlaczego ale w moim odczuciu z Twoich wpisów na forum wynika że budujesz sobie wizerunek pesymisty, w rzeczywistości wydawałeś się pogodnym człowiekiem, co jest kreacją a co prawda ?