Wybrałbym Imprezę 2.0 N/A, albo Focusa. Serio. Zdecydowanie nie brałbym pod uwagę Megane, a zwłaszcza w wersji Cabrio, czyli duuużo cięższej od zwykłej Meganki.benator pisze:
Potrzebuję Waszej porady co byście wybrali gdybyście mieli kupować autko i macie 2 możliwości : Renault Megane w cabrio i silnik 150 KM czy Subarau Impreza z motorem załóżmy że minimum czyli te 1.6 i całe 90 kucy![]()
Meganka czy Impreza?? lub owrotnie
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Re: Meganka czy Impreza?? lub owrotnie
- Soltys
- 3 gwiazdki
- Auto: Legacy 2.5 GX MT / Turbodziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Przy takim budżecie mocno zastanowiłbym się nad Legacem. Są sporo tańsze od Imprez, a mechanicznie to przecież ten sam samochód. Wiadomo, za Legacem nie będą tak się oglądać jak za Imprezą :) Za kasę jaką masz na pewno będzie to 2 generacja, a jak troche dołożysz, albo dobrze poszukasz będzie 3-gen.
Tak BTW to przymierzam się do sprzedaży swojego antyka. 2.2, wersja gala czyly skóry, klimy, podgrzewane dupki +LPG sekwencja. Ludzie z kropki na spocie Białostockim obmacywali i mówili, że lalka ;p
P.S. Sorki, za reklamę :D
Tak BTW to przymierzam się do sprzedaży swojego antyka. 2.2, wersja gala czyly skóry, klimy, podgrzewane dupki +LPG sekwencja. Ludzie z kropki na spocie Białostockim obmacywali i mówili, że lalka ;p
P.S. Sorki, za reklamę :D
Soltys, też nad legackiem myślałem i w tej cenie to bym wolał 2 gen bo jak kupie 3 to trzeba wkładać a ja muszę wsiąść i pojechać 700 km za dnia więc nie może być lipy, chętnie bym kasę odłożył i na wiosnę spokojnie 3 gen bym zakupił ale sęk w tym że ja już w grudniu ( popołudniu ) muszę auto mieć do jazdy , o co chodzi z tą kropką?? to jakaś stronka ?? kurde nie grzebie tak po necie i może to wstyd ale nie wiem

s...szybki
u...urzekający
b...bezawaryjny
a...all wheels drive
r...robi wrazenie
u...ukochany:D
u...urzekający
b...bezawaryjny
a...all wheels drive
r...robi wrazenie
So What!, z meganką jest taka opcja że to auto kumpla i wiem że jej stan jesk konkret , wsiadam, jadę i nie ma mowy o problemie a wszystko ma porobione,żona każe mu sprzedać - dobrze że ja żony nie mam
( jeszcze
) , nad focusem też myślałem bo w tej cenie to już coś znajdę, o imprezę jest ciężej i tak ciągle szukam i szukam i nic konkretnego
pozdro

s...szybki
u...urzekający
b...bezawaryjny
a...all wheels drive
r...robi wrazenie
u...urzekający
b...bezawaryjny
a...all wheels drive
r...robi wrazenie
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
skoro miałeś już Subaru to wiesz co to jest i jeżeli masz trochę czasu, cierpliwości etc to po co pchać się w cabrio ośkę (jak sam piszesz brakuje Ci AWD)
A jeżeli potrzebujesz coś na chwilkę to jakiś model znany z tego, że się nie rozlatuje. Ja awaryjnie upalałem nubirę i nie było tak źle
A jeżeli potrzebujesz coś na chwilkę to jakiś model znany z tego, że się nie rozlatuje. Ja awaryjnie upalałem nubirę i nie było tak źle

No to bier Subarubenator pisze: dobrze że ja żony nie mam( jeszcze
)

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa