Co masz w garazu?
Re: Co masz w garazu?
pol052, a to niebieskie to co
jakiś hOPEL

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
tak dokladnie teraz czeka u blacharza cieplejszych dniBergen pisze:Fiat X1/9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fap fap fap fap fap fap fap fap fap
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
Kuźwa cyborgu jak można było z tego kawałka zdjęcia rozpoznać ten samochódBergen pisze: Fiat X1/9![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 261 razy
- Polubione posty: 535 razy
mały 5150, przeciez to było oczywiste. 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
No dokładnie, nie rozumiem jak można już na pierwszy rzut oka nie zauważyć że to Fiat X1/9 
mały 5150, nie przejmuj się, nie każdy musi wykazywać się absolutnie podstawową znajomością modeli samochodów. My tutaj jesteśmy tolerancyjni dla niepełnosprawności 
Możesz mi nie dokuczać niewyparzony ryju 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
mały 5150, nie przejmuj się. Założę się, że Bergen nie jest w stanie poprawnie nazwać koloru tego Fiata. 
czarne jest piękne...
Pytanie któregovibowit pisze:mały 5150, nie przejmuj się. Założę się, że Bergen nie jest w stanie poprawnie nazwać koloru tego Fiata.
w oryginale byl cos ala yellow bahama i taki bedzie teraz
tylko ta niemiecka szpachle trzeba posciagac bo ktos wyrównał blotnik nakladajac pol centymetra szpachlowki
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
- Katanashi-kun
- 0 gwiazdek
- Auto: 146A2.246
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
426 ?vibowit pisze:mały 5150, nie przejmuj się. Założę się, że Bergen nie jest w stanie poprawnie nazwać koloru tego Fiata.
164A2.246 Turbo Iniezione Elettronica