Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
-
michal
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
61 razy
-
Polubione posty:
13 razy
ujar pisze:
michal napisał(a):ujar, przyznasz, że podejście typu "klient jest idiotą", "produkt dla wybranych", "wady ukryte są wadami klienta a nie produktu" itp. nie jest standardowe w normalnych relacjach handlowych
Nie wiem co Ci przyszło do głowy

zmień dealera albo bierz tylko połowę
Kolego,
Nie sądź każdego po sobie :P
Przypomnij sobie produkcję nicków z Robotniczej na "." na okoliczność kejsa krzysiomów i tym podobnych - każdy, który śmiał zwrócić uwagę na to jak został obsłużony u Was był od razu prześmiewany i było mu wytykane, że jest "niegodzien" a treść tych wytykań była mocno w stylu udowadniania, że klient jeśli nie jest pół idiotą to na pewno całym debilem.
michal
-
ujar
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GT
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
michal pisze:
Przypomnij sobie produkcję nicków z Robotniczej na "." na okoliczność kejsa krzysiomów i tym podobnych - każdy, który śmiał zwrócić uwagę na to jak został obsłużony u Was był od razu prześmiewany i było mu wytykane, że jest "niegodzien" a treść tych wytykań była mocno w stylu udowadniania, że klient jeśli nie jest pół idiotą to na pewno całym debilem.
Nie jestem wstanie ci pomóc . Nawet nie wiem kto sie takimi problemami (akcja serwisowa na Ukrainie

) zajmuje

ujar
-
michal
- 5 gwiazdek
-
Polubił:
61 razy
-
Polubione posty:
13 razy
ujar pisze:
Nie jestem wstanie ci pomóc .
Ktoś tu pisał o braniu towaru?
Jakbyś nie dopatrzył się to chwilowo nie oczekuję pomocy od ciebie, a jak będę musiał się posiłkować pomocą od waszego aszło to udam się bezpośrednio lub też dokonam telefonu - mam nadzieję, że wtedy będę godzien potraktowania w inny sposób niż opisywany przeze mnie powyżej :P
michal
-
ujar
- 2 gwiazdki
- Auto: Impreza GT
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
michal pisze:
jak będę musiał się posiłkować pomocą od waszego aszło to udam się bezpośrednio lub też dokonam telefonu - mam nadzieję, że wtedy będę godzien potraktowania w inny sposób niż opisywany przeze mnie powyżej :P
Trudno mi cos powiedzieć bo sie tym tematem nie zajmuje

ujar
-
korzonek 83
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru tribeca 2007
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
czy ktos wie cos na tamat akcji sewisowej odnosnie tylnej klapy bo podobno cos bylo i wymieniali gumki
korzonek 83
-
barton
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
2 razy
korzonek 83, a nie prościej zadzwonić do ASO, ewentualnie sprawdzić na stronie (forum) SIP
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
barton