Palenie papierosów w samochodach?
Palenie papierosów w samochodach?
Co sądzicie o paleniu w samochodach? czy może to mieć wpływ na koncentrację podczas jazdy?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: Palenie papierosów w samochodach?
aisha, nie krępuj się, od razu napisz co chcesz nam sprzedać 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

OMG
kimkolwiek jesteś i do czegokolwiek zmierzasz: nudzisz. Wszystkie Twoje osobowości są rozpoznawalne od pierwszego wpisu i żenująco oczywiste. Jeśli zamierzasz wykorzystać je do spamerskich aktywności, lub pozycjonowania nie-wiem-czego, to z pewnością Ci się to nie uda.
Jeśli jesteś świrem, który się AŻ TAK tak nudzi, to współczuję.

kimkolwiek jesteś i do czegokolwiek zmierzasz: nudzisz. Wszystkie Twoje osobowości są rozpoznawalne od pierwszego wpisu i żenująco oczywiste. Jeśli zamierzasz wykorzystać je do spamerskich aktywności, lub pozycjonowania nie-wiem-czego, to z pewnością Ci się to nie uda.
Jeśli jesteś świrem, który się AŻ TAK tak nudzi, to współczuję.
rrosiak, albo będzie kolejne podejście pod migrenę i grille

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

na nude w trasie, gdy się nie ma co zrobić z rękoma są też inne sposoby (cytowałem już to w innym wątku):
http://nasygnale.pl/gid,14405657,img,14 ... caid=6e507
ale to jest chyba bardziej niebezpieczne od palenia papierosów, czy nie...

http://nasygnale.pl/gid,14405657,img,14 ... caid=6e507
ale to jest chyba bardziej niebezpieczne od palenia papierosów, czy nie...

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Niepalącym ciężko jest powiedzieć, a palący będą mówić, że mają pełną koncentrację nawet kiedy im gorący popiół na nogi poleci 

Mi tam wcale nie ciężkoFido pisze:Niepalącym ciężko jest powiedzieć,

A palący mają pełną koncentrację nawet gdy im dym w oko wpadnie i jednocześnie rozmawiają przez telefon (komórkowy oszywiśśśść)Fido pisze:a palący będą mówić, że mają pełną koncentrację nawet kiedy im gorący popiół na nogi poleci

jak ten dym jest ładna to się nie dziwię że w oko wpada i człowiek gubi koncentracjęmaf1 pisze:...gdy im dym w oko wpadnie...

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
zino
- 4 gwiazdki
- Auto: FWD A4 + RWD TRX450R + AWD Forester 2,5 XT AT MY2007
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jak dla mnie TA dymOBK H6 pisze:jak ten dym jest ładna to się nie dziwię że w oko wpada i człowiek gubi koncentracjęmaf1 pisze:...gdy im dym w oko wpadnie...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja jeżdżę podobne trasy autem, w którym palę i autem, w którym nie palę (nawet jak sam jadę). Zarówno krótkie, jak i dłuższe.
Nie ma większego znaczenia. Dużo gorzej jak np. trafię na kogoś kto ciągnie za sobą kolumnę 20 aut i przymula 70kmh na 90.
Nie ma większego znaczenia. Dużo gorzej jak np. trafię na kogoś kto ciągnie za sobą kolumnę 20 aut i przymula 70kmh na 90.
ja mniej więcej co drugi dzień jadę sobie skrótem z Powsina na Ursynów a tam taki podstęĻny zakręt na skarpie i z dziurami i wąski i dwa sznury aut.
i co? Ano to, że po pierwsze każda kobieta, nawet w drogim aucie w którym z definicji jest zestaw głośnomówiący, ma telefon w ręce i ma kłopoty na zakręcie. ( dlaczego baby w drogich autach wiozące dzieci do szkoły nie mają głośnomówiącego? - bo gadają z kochankiem, lub debilnemu małżonkowi nie chciało się sparować telefonu małżonce - zwłąszcza trudne w merolach, łatwe w Alfie)
Ale mamy też dwie inne kategorie - faceci z papierosem między palcami - lewa ręka na kierownicy i telefon w prawej. No ale to nie jest groźne, bo facet wie jak się kieruje kolanami.
No i kobity palące i gadające - one mają samochody, które się same prowadzą.
Najlepszy jest zestaw taki: kobieta lub facet, która/y podczas rozmowy przez telefon nagle zwalnia do 50 na szosie... lub prawie staje w mieście...i ma pretensję oczywiście.
Ale nie narzekajmy, za5az nam zamontują gpsy we wszystkich autach, za nasze piniędze i będą nas 24/7 kontrolować
i co? Ano to, że po pierwsze każda kobieta, nawet w drogim aucie w którym z definicji jest zestaw głośnomówiący, ma telefon w ręce i ma kłopoty na zakręcie. ( dlaczego baby w drogich autach wiozące dzieci do szkoły nie mają głośnomówiącego? - bo gadają z kochankiem, lub debilnemu małżonkowi nie chciało się sparować telefonu małżonce - zwłąszcza trudne w merolach, łatwe w Alfie)
Ale mamy też dwie inne kategorie - faceci z papierosem między palcami - lewa ręka na kierownicy i telefon w prawej. No ale to nie jest groźne, bo facet wie jak się kieruje kolanami.
No i kobity palące i gadające - one mają samochody, które się same prowadzą.
Najlepszy jest zestaw taki: kobieta lub facet, która/y podczas rozmowy przez telefon nagle zwalnia do 50 na szosie... lub prawie staje w mieście...i ma pretensję oczywiście.
Ale nie narzekajmy, za5az nam zamontują gpsy we wszystkich autach, za nasze piniędze i będą nas 24/7 kontrolować
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Po co , skoro mamy na telefonach ?Arno pisze: Ale nie narzekajmy, za5az nam zamontują gpsy we wszystkich autach, za nasze piniędze i będą nas 24/7 kontrolować

Kubik, ale ci przy tym nie mierzą stale prędkości i nie wysyłają mandatów....
to po ile ten antytabac ? jak niedrogo to kupie bo czasem puszczam dymka , tylko przy otwatrym oknie w korku lub na pustym odcinku eksperówki jadac poniżej dopuszczalnej ale jednak 

O co chodzi z tymi grillami?
Wysłane z mojego komputera przy użyciu klawiatury.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
wy tu o bzdurach jakiś cygaretowych a zobaczcie co naprawdę podróżnych czeka:
http://www.theonion.com/articles/united ... g-th,2841/
http://www.theonion.com/articles/united ... g-th,2841/
A kiedyś czytałem, że Ryanair zastanawiał się nad miejscami stojącymi w swoich samolotach, bądź siedzących na "barowych" stołkach