Otóż...byłabym wdzięczna za wyjaśnienie, co to w ogóle jest za samochód? Sporo ich jeździ po brytyjskich drogach. Trochę przypomina mi Syrenę, więc mi się podoba, tak sentymentalnie. Ale też mi się nie podoba
Stosunek ambiwalentny...
Stosunek ambiwalentny...
Tak, właśnie tak
. Nie pasuje mi to ani do Estetów, ani do Turpistów
Otóż...byłabym wdzięczna za wyjaśnienie, co to w ogóle jest za samochód? Sporo ich jeździ po brytyjskich drogach. Trochę przypomina mi Syrenę, więc mi się podoba, tak sentymentalnie. Ale też mi się nie podoba
, bo jakiś taki jest, nooo... sama nie wiem 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Stosunek ambiwalentny...
Obstawiam jakieś starsze Isuzu lub inne Daihatsu (btw., już mnie kiedyś kusiło, zeby reaktywować tutaj stary wątek o fotozagadkach, który ongiś załozyłem 'gdzie indziej"Doxa pisze: co to w ogóle jest za samochód?
WuRC...?
Noooo coooo? Inny jest, niż reszta - a to już plus sam w sobieDoxa pisze: jakiś taki jest, nooo...
PS. Patrząc na tytuł wątku oczekiwałem czegoś z Kamasutry, a ta - znowu o samochodach
- subarka665
- 5 gwiazdek
- Auto: Subaru Legacy - Luxus
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nissan_Figaro
Doxa, masz tu trochę więcej informacji na temat Nissanika
Doxa, masz tu trochę więcej informacji na temat Nissanika
W moich żyłach ETYLINA, zamiast serca...
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru
turbina...
Think. Feel. Drive. Subaru