Czy fabryczny forek 2,5XT łyka WRXa ?
Re: Czy fabryczny forek 2,5XT łyka WRXa ?
Po ojcu odziedziczyłem Forestera 2.0 2005- czekam na Świniaki od Godlika - od Bilexa dostałem fotel od STIaja. To jest tak szybkie dzięki temu auto, że żaden 2.5XT czy 2.0XT czy WRX mu nie dorówna.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Konto usunięte pisze: w każdym razie ten 158 konny robi
Ale po 15 sekundach

411KM @ 575Nm
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
owoc666, a jakie to ma znaczenie? Niechby i osiągał po 30 sekundach 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nie dostałeś ich jeszcze??? Wysłałem je tuż przed urlopem, 29/06.Arno pisze: czekam na Świniaki od Godlika
Trzeba było się upominać. Przepraszam Cię bardzo, wygląda na to że poczta je posiała... Wyślę Ci jak najszybciej nowy zestaw.
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
I ta dwójka tłumaczy ten dobry wynik. W 138-konnym Legacy trzeba wrzucić trójkę i jest aż 11,5So What! pisze:9,7 sowoc666 pisze:
Ale po 15 sekundach.
GTek też chyba nie dociąga do setki na dwójce... Muszę sprawdzić

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Godlik pisze: I ta dwójka tłumaczy ten dobry wynik.
Ale przecież ogarnięty kierownik zrobi lepszy użytek z krótszej skrzyni. Czas zmiany biegu to z reguły ułamek sekundy i stanowi zazwyczaj mniejszą stratę w porównaniu z dłuższym czasem rozpędzania na mniejszym przełożeniu.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Ale nic nie szkodzi. No coś ty.Godlik pisze:Nie dostałeś ich jeszcze??? Wysłałem je tuż przed urlopem, 29/06.Arno pisze: czekam na Świniaki od Godlika
Trzeba było się upominać. Przepraszam Cię bardzo, wygląda na to że poczta je posiała... Wyślę Ci jak najszybciej nowy zestaw.
Pożaru nie ma.
A jaka jest największa możliwa świnia na maskę np.?
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
- Godlik
- 6 gwiazdek
Sprzęt mojego ojca wytnie max 47 cm szerokości. Ale jeśli potrzebujesz większą, też da się zrobić .Arno pisze: A jaka jest największa możliwa świnia na maskę np.?
Na weekend jadę do rodziców, więc jeśli potrzebujesz coś nietypowego, daj znać na PW.
- Godlik
- 6 gwiazdek
Oj tam, no przecież mało tu takich, więc to wersja dla sierotrrosiak pisze: ogarnięty kierownik

Plus przypadek z pierwszych Plejad, kiedy to JOY napadł WRXem na trasę terenowąAlan, Alan, Alan! pisze:Intak kiedyś pisał jak zawstydził bulwarówki swoim bugiemWRC fan pisze: Historia zna takie przypadki

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Godlik pisze: Forek robi setkę na dwójce?
Na D robi

No dobra, mogę spiąć na 2 i też zrobi

co tam WRX ja znam Sti które na RE070 przejechało taki offrołd ,że jak potem doleciał tą samą trasą do nas Forek to kierownik stwierdził ,że nam nie wierzy w to ,że przejechaliśmy tamtędy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"