Stacje benzynowe - gdzie lejecie?
Re: Stacje benzynowe - gdzie lejecie?
leon, to chyba kolejna maszynka, która wciska promocje na forumach - rejestruje się i 5 postów reklamowych uskutecznia - odpuść 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Wszędzie jest Orlen. Ja mam zasady:
1. Sieciówka - niestety dla prywatnych właścicieli, sieciówki dbają o PR i nie mogą sobie pozwolić na większe wtopy. To trochę jak z McDonaldem - każdy szuka możliwości dokopania dużemu i duży bardziej uważa.
2. Cena - wiadomo
3. Program lojalnościowy - jak już mam wydać tą samą kasę to wezmę coś z Shella (już wziąłem kubek, czapeczkę, szalik i rękawiczki Ferrari dla juniora) lub z Orlenu (mam wymianę punktów z Plusem)
1. Sieciówka - niestety dla prywatnych właścicieli, sieciówki dbają o PR i nie mogą sobie pozwolić na większe wtopy. To trochę jak z McDonaldem - każdy szuka możliwości dokopania dużemu i duży bardziej uważa.
2. Cena - wiadomo
3. Program lojalnościowy - jak już mam wydać tą samą kasę to wezmę coś z Shella (już wziąłem kubek, czapeczkę, szalik i rękawiczki Ferrari dla juniora) lub z Orlenu (mam wymianę punktów z Plusem)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
A jakby tak edycję podpisu odblokować po przekroczeniu 50 postów?Konto usunięte pisze:Zaczynam zgłaszać te spamerskie posty
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Robię to już od dawna......Konto usunięte pisze:Zaczynam zgłaszać te spamerskie posty
Ja nie mogę przeżyć, że jak chce się tankować jakieś (przynajmniej teoretycznie) dobre paliwo to właściwie wybór stacji jest mocno ograniczony do jednej marki :(
Brakuje ARALa.
Brakuje ARALa.

411KM @ 575Nm