Wszystko o imprezie GC
-
Adam 4249v
- 0 gwiazdek
- Auto: Mercedes e430 4 matic
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wszystko o imprezie GC
Witam jestem nowy jest to moj pierwszy post. Jestem bardzo powaznie zainteresowany kupnem imprezy gt. tylko mam kilka pytan a wiem ze tutaj mozna liczyc na pomoc. Czy te samochody sprawiaja jakies problemy , czy utrzymanie jest kosztowne ? wiadomo chodzi o czesci na co zwrocic uwage przy kupnie no i chciałbym wiedziec ile tak naprawde taka impreza pali bez sciemniania:) ? Jezeli napsialem to nie to gdzie trzeba to prepraszam ale jescze nie wiem co i jak:).Bede bardzo wdzieczyny za pomoc :)
-
Adam 4249v
- 0 gwiazdek
Re: Wszystko o imprezie GC
czyżby kolejny "numeryczny lolo" do odstrzału?? Ciekawe co tym razem będzie chciał nam wcisnąć...
a tak btw. Było sporo tematów i rozmów o sprawach które Cię interesują, więc polecam użycie opcji: "szukaj"
a tak btw. Było sporo tematów i rozmów o sprawach które Cię interesują, więc polecam użycie opcji: "szukaj"
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
Adam 4249v
- 0 gwiazdek
Kolego jezeli nie masz ochoty pomoc to nie musisz. moze ktos bedzie badziej uprzejmy i powie cos o Imprezie:)
Adam 4249v, sprawa jest tego typu, że na "nasze forum" od dłuższego czasu zapisują się nazwijmy to "wirtualne byty", które tytułują się jako np. Kasia1000 albo 19ziutek16 i zaczynają od takiego wstępu jak Twój, ewentualnie wypisują androny by potem promować działalność parabankową ewentualnie jakaś porównywarkę internetową przy pomocy której można się korzystnie ubezpieczyć lub kupić ziemię na Marsie
Stąd moja reakcja. Jeśli zaś faktycznie szukasz informacji to przepraszam i życzę udanych łowów
Co do imprezy GT, konstrukcyjnie to jest 20 letni samochód, a od zakończenia produkcji minęło 10, więc jest duże prawdopodobieństwo, że różne elementy z racji wieku (zużycie, zmęczenie materiału, wypadkowa historia, rdza, brak dbałości serwisowej) mogą być popsute lub niemomagać. Tym bardziej jeśli "odziedziczysz" samochód po miłośniku "patentów", wtedy koszty obsługi rosną lawinowo...

Stąd moja reakcja. Jeśli zaś faktycznie szukasz informacji to przepraszam i życzę udanych łowów
Co do imprezy GT, konstrukcyjnie to jest 20 letni samochód, a od zakończenia produkcji minęło 10, więc jest duże prawdopodobieństwo, że różne elementy z racji wieku (zużycie, zmęczenie materiału, wypadkowa historia, rdza, brak dbałości serwisowej) mogą być popsute lub niemomagać. Tym bardziej jeśli "odziedziczysz" samochód po miłośniku "patentów", wtedy koszty obsługi rosną lawinowo...
Ostatnio zmieniony 30 paź 2012, o 21:03 przez barton, łącznie zmieniany 3 razy.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Adam 4249v, wujek google sporo ma wiedzy
, próbowałeś
Czy masz może to po prostu w dupie i nie chce Ci się

Czy masz może to po prostu w dupie i nie chce Ci się

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Adam 4249v pisze: no i chciałbym wiedziec ile tak naprawde taka impreza pali bez sciemniania:) ?
Tak miedzy 12 a 30 litrow na setke przecietnie powinno dac rade. Jesli spalanie ma byc dla Ciebie elementem decydujacym, to daj sobie spokoj z turbo-impreza.
Jacek "AMI" Rudowski
-
Adam 4249v
- 0 gwiazdek
Super dziekuje bardzo za informacje :) Bardzo sie ciesze ze jest takie miejsce jak to zaczynam szukac subaru tylko pytanie czy lepiej szukac impreze gc czy gd:) oczwiscie turbo badz wrx. A co wiecie o warsztacie w piasecznie Kornecki ? Podobno bardzo dobry warsztat. W wakacje bywalem na cargo i jednego dnia pojawilo sie chyba z 10 samochodow marki subaru razem pieknie to wygląda mam nadzieje ze mam szanse dołaczyc do waszego grona po nie udanym wstepie:)
-
Adam 4249v
- 0 gwiazdek
http://allegro.pl/subaru-impreza-wrx-st ... 87258.html co sadzicie o tym samochodzie?
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubione posty: 13 razy
ogólnie wyglada na to,że autko ideał stan,ale jak wiadomo 99% aut na allegro,otomoto itp to ideały,dopieszczone ,wypucowane i wszystko wymienione przed sprzedażą.
Jesli stan jest faktycznie taki jak przedstawia opis to jest dobra okazja:)
Jesli stan jest faktycznie taki jak przedstawia opis to jest dobra okazja:)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Ogólnie trzeba mieć 20 tysięcy na drobne wydatki eksploatacyjne i można brać nawet te najtańsze, bite parchy z allegro 
Spalanie 10 litrów po dziadkowemu, 15 litrów przy normalnej jeździe, 20 przy szybkiej, 30 na torze, 40 na kolcu.

Spalanie 10 litrów po dziadkowemu, 15 litrów przy normalnej jeździe, 20 przy szybkiej, 30 na torze, 40 na kolcu.
cyqan dobrze pisze, u mnie 15l to norma. 100% miasto. Trasa 9-10l.
W auto wlozylem prawie drugie tyle po 1,5 roku posiadania... Paskudna choroba...
W auto wlozylem prawie drugie tyle po 1,5 roku posiadania... Paskudna choroba...