Na spontanie
Re: Na spontanie
Ja jestem za północą 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
O, to jest jakaś myśl
, tylko obawiam się o KOSZTY 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

Paliwo w "zachodnich" cenach, pasza ze sobą, a noclegi free.
Zawsze można też rowerem pojechać i już będzie taniej
Zawsze można też rowerem pojechać i już będzie taniej

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Budżet północnego kierunku można jeszcze poratować wędkarzem. Podobno Niemcy tłumnie odwiedzający Norwegię montują w camperach zamrażarki. Mimo, że wędkowanie w morzu za free, jest limit wywozu ryb.
http://www.rybolovnorsko.cz/index.php?t ... i-predpisy
Mnie ciągnie na południe i wschód. Ten świat po demoludach i byłych republikach Sojuza z każdym rokiem ucieka. Wszystko asfaltuje się na potęgę, miejscowi nagle odkrywają ten pęd za wszystkim, od którego jedzie się tam odpocząć, co raz więcej "cywilizowanej" jewropy się zjeżdża, robi się jak na drodze do Morskiego Oka. I były pasterz, co parę lat temu gościł ciebie przy ognisku gratis bryndzą, teraz oferuje nocleg w pensjonacie, a lokalne cymesy sprowadzi z cepelii za grube $. Mimo to wolę pogadać z duszą słowiańską, jak czekać cały dzień aż Norweg się odezwie
A synek 13 lat, wczoraj mi powiedział, że chciałby do Niemiec do cioci pojechać.
http://www.rybolovnorsko.cz/index.php?t ... i-predpisy
Mnie ciągnie na południe i wschód. Ten świat po demoludach i byłych republikach Sojuza z każdym rokiem ucieka. Wszystko asfaltuje się na potęgę, miejscowi nagle odkrywają ten pęd za wszystkim, od którego jedzie się tam odpocząć, co raz więcej "cywilizowanej" jewropy się zjeżdża, robi się jak na drodze do Morskiego Oka. I były pasterz, co parę lat temu gościł ciebie przy ognisku gratis bryndzą, teraz oferuje nocleg w pensjonacie, a lokalne cymesy sprowadzi z cepelii za grube $. Mimo to wolę pogadać z duszą słowiańską, jak czekać cały dzień aż Norweg się odezwie

A synek 13 lat, wczoraj mi powiedział, że chciałby do Niemiec do cioci pojechać.