Dokładnie, ale Twój tekst staje się oficjalnie moim ulubionym i będę często go używał, gdy żona powie żebym zwolnił w łukachWiS pisze: dombek, no ale taka prawda - to tutejsza wersja przedwojennego lotniczego "dobry pilot i na drzwiach od stodoły poleci"
ooo stary ,tego to chyba nawet założyciele już niewiedząemenemsk pisze: trafiłem teraz na forum, które widać, że zostało stworzone wiadomo po co
dombek, na żony w łukach to ja mam jeszcze lepsze patenty, ale nie mogę podać tutaj, bo moja czasami zaglądadombek pisze: będę często go używał, gdy żona powie żebym zwolnił w łukach
emenemsk, wbrew pozorom, to forum zostalo stworzone bynajmniej nie z myślą o udzielaniu porad, ale przynajmniej do tego się przydajeemenemsk pisze: trafiłem teraz na forum, które widać, że zostało stworzone wiadomo po co !!! a bynajmniej użytkownicy są na tyle doświadczeni, że każdy z Was potrafi podać pomocną odpowiedz.
Chętnie posłucham rad starszego kolegi, może priv?WiS pisze: dombek, na żony w łukach to ja mam jeszcze lepsze patenty, ale nie mogę podać tutaj, bo moja czasami zagląda![]()
Myślę, że przede wszystkim komisy i inni sprzedawcy tych "okazji" z allegro/otomotoemenemsk pisze: skąd ją wziąć i kto by był tak dobry by użyczył swoje cacko?
emenemsk pisze:woj. łódzkie kolego
dzięki za uprzejmość...dombek pisze:Jakbyś był z Wrocka, udostępniłbym Forka na małą przejażdżkę, to chociaż wiedziałbyś na czym stoisz a tak to kicha
A to miło z Twojej stronyemenemsk pisze: jakby się nadażyła jakaś fajna oferta mógłbym się skusić na obejrzenie.