Bywa czasem tak, że moderatorzy czują moc na końcówie i właśnie postanowili mnie ukarać.
Walcząc o czystość języka na kropie wjebali mi bana na 90 dni - bywa, jebać :)
I tu mam biznes:
u Wełniacza (jak dobrze pamiętam no w ryja głowy nie dam pod topór) mam zaklepane 4 boczki drzwiowe z jego GTka- zielony po Pablonosie
nie mam jak się z nim skontaktować, proszę podajcie mu mojego maila z prośbą o kontakt:
[email protected]
Konto usunię[email protected]
z góry dziękuję za pomoc
Prosze o pomoc. :)
Re: Prosze o pomoc. :)
Konto usunięte, wełniacz tutaj też jest zalogowany 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
o widzisz - bo tu jego ogłoszenia nie widziałem -znalazłem Podziękowałburat pisze:Konto usunięte, wełniacz tutaj też jest zalogowany
Kubik1 - nie nasikałem tylko podobno przekleństwo złożone z jednej litery i kropek też jest przekleństwem i tak Tam nie mozna pisać :) sram na to - boczki dobra cena i w bardzo dobrym stanie jak mi uciekną to kogoś ujebie :) bo rok szukam towaru
ps:user z zamkiem z Lidzbarka Warmińskiego lub Niedzicy w avaterku -sprzedam części, rozbiórka GT
Konto usunięte, si to wełniacz 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte pisze: nie nasikałem tylko podobno przekleństwo złożone z jednej litery i kropek też jest przekleństwem i tak Tam nie mozna pisać
No no... a na plejadach można mówić tylko językiem literackim

Hipokryzja po całości ? Nie wolno prowadzić działalności konkurencyjnej , natomiast samo moderatorzy proszą o namiary na serwisy nie ASO . Chyba nikt z nich nie serwisuje auta w ASO a udają świętych 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy