Ferie Warszawskie i inne w styczniu
Ferie Warszawskie i inne w styczniu
Ludzie,
A co byscie powiedzieli na wyjazd na narty na ferie?
Ja jade od 17 do 31 czy jakis tak stycznia SOB-SOB, do Saalbachu w Austrii. Niestety juz zaplacilem za mieszkanie, wiec jestem zwiazany. Moze by sie tam ktos jeszcze wybral. W tym domu w ktorym ja jestem jest jeszcze jedno mieszkanie 4 os. Tuz przy wyciagu.
Ale moze jakas grupa by sie zmontowala.
Bo jak napiusalem w innym watku - trzeba byc z ludzmi, ludzie. Wiem, ze z trupami takimi jak ja trudno wytrzymac, ale na nartach nie wielu dotrzyma mi kroku.
Choc stary jestem i w ogole.
Uklony narciarskie
aha - wlasnie dostaje sztuki nowki z lat 70tych 215cm!!!! zebyscie se nie mysleli mam tez slalolomwe, gigantowe i baletowe.
No, wezcie d w trok machnijcie reka na wlochy, w styczniu tam pada deszcz chyba i jadziem
A co byscie powiedzieli na wyjazd na narty na ferie?
Ja jade od 17 do 31 czy jakis tak stycznia SOB-SOB, do Saalbachu w Austrii. Niestety juz zaplacilem za mieszkanie, wiec jestem zwiazany. Moze by sie tam ktos jeszcze wybral. W tym domu w ktorym ja jestem jest jeszcze jedno mieszkanie 4 os. Tuz przy wyciagu.
Ale moze jakas grupa by sie zmontowala.
Bo jak napiusalem w innym watku - trzeba byc z ludzmi, ludzie. Wiem, ze z trupami takimi jak ja trudno wytrzymac, ale na nartach nie wielu dotrzyma mi kroku.
Choc stary jestem i w ogole.
Uklony narciarskie
aha - wlasnie dostaje sztuki nowki z lat 70tych 215cm!!!! zebyscie se nie mysleli mam tez slalolomwe, gigantowe i baletowe.
No, wezcie d w trok machnijcie reka na wlochy, w styczniu tam pada deszcz chyba i jadziem
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Ferie Warszawskie i inne w styczniu
Miejsce fajne, ale ja wolę jeździć w marcu - dzień dłuższy i cieplej.
Ponegocjuję z małżonką
Ponegocjuję z małżonką

Miekki snieg, w marcu, nie lubie. W marcu jade z calym moim biurem do Mayrhofen. Pierwszy tydzien marca.
Chlopaki, no wezta sie zbierta. Ja z corka jade. I z zona, ale jedna z corka, wiec mily, zamozny, kulturalny, przystojny, swiatowy, z zawodem, bezpiecznie jezdzacy mezczyzna, chlopak....
Chlopaki, no wezta sie zbierta. Ja z corka jade. I z zona, ale jedna z corka, wiec mily, zamozny, kulturalny, przystojny, swiatowy, z zawodem, bezpiecznie jezdzacy mezczyzna, chlopak....
Dobra, dopisz mnie proszę.
http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
Arno, a sprawe kosztow mozesz jakos przybllizyc?
Sorry, za takie przyziemne pytanie.
Devlin, sam czy z gromadką?
Sorry, za takie przyziemne pytanie.

Devlin, sam czy z gromadką?
czarne jest piękne...
Z gromadką - jeżeli też jedziecie, to można się podzielić dyżurami przy szkodnikach.
Sprawa kosztow jest wzgledna.
Moj aparta\ment kosztuje jakies 1300 za dwa tygodnie euro.
Ale.. mozna mieszkac przy samym wyciagu, lub dojezdzac.
Wejdz na strone saalbach.com
tam jest email i telefon obslugi turystycznej - sie chyba kurwenwaltung nazywa ( przepraszam) i oni znajda ci oferty najrozniejsze, wedlug twoich wymagan. I wtedy sam sie kontaktujesz z wlascicielem.
To drugie mieszkanie w moim domu kosztuje podobnie.
oto email do pani
[email protected]
kto pierwszy ten lepszy.
Ja od teraz nie mam dostepu do mojego kompa az do 1 pazdziernika. Wiec nic nie wynajde.
Zobaczcie sobie mape okolicy. My mieszkamy nad saalbachem w Hinterglemm. Tam dobre trasy na zwolferkogel.
Moj aparta\ment kosztuje jakies 1300 za dwa tygodnie euro.
Ale.. mozna mieszkac przy samym wyciagu, lub dojezdzac.
Wejdz na strone saalbach.com
tam jest email i telefon obslugi turystycznej - sie chyba kurwenwaltung nazywa ( przepraszam) i oni znajda ci oferty najrozniejsze, wedlug twoich wymagan. I wtedy sam sie kontaktujesz z wlascicielem.
To drugie mieszkanie w moim domu kosztuje podobnie.
oto email do pani
[email protected]
kto pierwszy ten lepszy.
Ja od teraz nie mam dostepu do mojego kompa az do 1 pazdziernika. Wiec nic nie wynajde.
Zobaczcie sobie mape okolicy. My mieszkamy nad saalbachem w Hinterglemm. Tam dobre trasy na zwolferkogel.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
A ja polecam co prawda grudzień we Włoszech ale warto
ceny rewelacyjne, mało ludzi i śnieg jest .
Po szczegóły zapraszam na PW

Po szczegóły zapraszam na PW

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Dzisiaj uslyszałem, ze prowadzone są prace w misterstwie sportu, dot. wprowadzenia zakazu jazdy na nartach, pływania rowerem wodnym, żaglowką, kajakiem po pyfku
.
Czesi, Słowacy, Chorwaci, Niemcy, Francuzi, Wlosi, Austriacy już zacierają ręce....
By, by kaso; mogą śpiewać gorole....

Czesi, Słowacy, Chorwaci, Niemcy, Francuzi, Wlosi, Austriacy już zacierają ręce....

By, by kaso; mogą śpiewać gorole....

Dolce far niente 

Tak, w Trójce gadali. Szczerze mówiąc, jest w tym jakaś myśl, osobiście nie piję na stoku. Bo jak sobie pomyślę, że przez piwo lub dwa do końca życia mam kuleć, albo nie móc sprawnie jeździć na rowerze - to mi się zimno robi.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Twardym trzeba być, nie miętkim 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Na nartach nie zawsze jest to zaletąKonto usunięte pisze: Ale podobno po piwku człowiek bardziej miętki jest![]()