Jak poprawnie myc samochod ?

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
Umbert
Awatar użytkownika
1 gwiazdka
Auto: Legacy 2.0 D Station
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Jak poprawnie myc samochod ?

Post 8 wrz 2008, o 15:58

Bloto jakos mi nigdy nie przeszkadzlo, za to snieg!
Bloto jest przewaznie na tyle mokre i plynne ze scieka zanim zaschnie. Silnik za to upieprzony fest. Ale potraktowany kärscherem wyglada jak "nófka".
Ze sniegiem jest weselej bo czysto ale raz myslalem ze rozwalilem cos bo malo mi kierownicy nie urwalo na autobahnie. Okazalo sie ze przymarzla mi bryla sniegu w feldze. Myslalem zawsze ze ten snieg sie poprostu wysypie a tu zdziwko! Teraz juz wiem jak to jest i nie mam juz zima stresu.

A co do produktow z Polished bliss, auto odbieram jutro a woski przyszly dzisiaj! PASIE MI! :-) Wieczorem zajme sie "masowaniem" felg na jutro! Nie wiem jak one stoja cenowo ale tutaj w SWE nikt nie prowadzi sprzedazy tych amerykanskich czy niemieckich specyfikow wiec bylem zmuszony zamawiac w Anglii. W Unii powinni wyslac cokolwiek, mnie sie nie czepiali a zlozylem dosc spore zamowienie. Przesylka jakims tanim kurierem szla do Szwecji az tydzien ale jest!

naLeśnik
4 gwiazdki
Auto: destrukcja
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Re: Jak poprawnie myc samochod ?

Post 25 wrz 2008, o 19:56

Umbert pisze: A co do produktow z Polished bliss, auto odbieram jutro a woski przyszly dzisiaj!

można wiedzieć co zamówiłeś dokładnie i czy już pucowałeś Legasia? Jak to wyszło?

ODPOWIEDZ