gdzie serwisować w krakowie
gdzie serwisować w krakowie
Witam,
jako że to mój pierwszy post i pierwsze subaru, zwracam się z pytaniem gdzie w krakowie znajdę zaufanego mechanika, który nie zedrze ze mnie za dużo, a przy okazji podłubie trochę w mojej imprezie ???
ps. wyszukiwarka nie dała żadnej satysfakcjonującej odpowiedzi :(
--
pozdrawiam, piopal
jako że to mój pierwszy post i pierwsze subaru, zwracam się z pytaniem gdzie w krakowie znajdę zaufanego mechanika, który nie zedrze ze mnie za dużo, a przy okazji podłubie trochę w mojej imprezie ???
ps. wyszukiwarka nie dała żadnej satysfakcjonującej odpowiedzi :(
--
pozdrawiam, piopal
Re: gdzie serwisować w krakowie
Sporo ludzi serwisuje się u Gawina na Królowej Jadwigi i chyba raczej są zadowoleni :
http://www.subaru.krakow.pl/
No i do Katowic do 4turbo nie masz daleko, albo trochę dalej do N. Sącza do Carfit'a.
http://www.subaru.krakow.pl/
No i do Katowic do 4turbo nie masz daleko, albo trochę dalej do N. Sącza do Carfit'a.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
piopal, godne polecenia, jeżeli chodzi o poziom mechaników, jest też ASO Emil Frey.
So What!, pytanie tylko czy wybieranie się tam 13letnim GT ma sens (finansowy głównie) ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
WRC fan, cenowego pewnie nie ma, ale serwis jest jak najbardziej godny polecenia 

thx za wcześniejsze odpowiedzi, mam jeszcze pytanie czy możecie polecić warsztat na Żmujdzkiej, na szyldzie jest wypisana specjalizacja w Subaru i Porsche ???
Czy coś w temacie serwisów w Krakowie się zmieniło? Czy ktoś może coś polecić poza ASO?
No i jak się spisują ASO (Frey i Bełtowski)?
No i jak się spisują ASO (Frey i Bełtowski)?
-
uxon
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX, Audi S3, Swift GTI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Podbijam temat. Gdzie w Krakowie warto, a gdzie nie warto serwisowac Subaru turbo? Cos sie pozmienialo przez ostatnie lata? Warsztaty, ktore pojawiaja sie gdzies w roznych tematach na forum:
A&G Auto Serwis - ich strona nie wskazywalaby, ze specjalizuja sie w Subaru
Michal Gawin - pare razy slyszalem od osob trzecich o tym serwisie, ale w sieci nie istnieja; gdzies jest podana stara strona, ktora nie dziala; czy ten serwis nie jest podupadajacy?
Klinika Samochodowa w Michalowicach - widzialem jakies wpisy polecajace u nich remonty silnikow
AN Motor Serwis (Centralna)
Grzesiek Korzeniak (Majówny) - znam stad, ze oferuje skrzynie do Subaru na grupach fb, ma rowniez warsztat specjalizujacy sie w Subaru
Jest oczywiscie jeszcze ASO oraz jak ktos lubi wycieczki, to Carfit w Nowym Saczu w sumie tez juz chyba ASO).
Czy ktos z Was korzystał ostatnio z ktorychs z wymienionych serwisow? Jak wrazenia, jakosc, ceny? A moze jest jakies inne, swieze a dobre miejsce?
Michal Gawin - pare razy slyszalem od osob trzecich o tym serwisie, ale w sieci nie istnieja; gdzies jest podana stara strona, ktora nie dziala; czy ten serwis nie jest podupadajacy?
Klinika Samochodowa w Michalowicach - widzialem jakies wpisy polecajace u nich remonty silnikow
AN Motor Serwis (Centralna)
Grzesiek Korzeniak (Majówny) - znam stad, ze oferuje skrzynie do Subaru na grupach fb, ma rowniez warsztat specjalizujacy sie w Subaru
Jest oczywiscie jeszcze ASO oraz jak ktos lubi wycieczki, to Carfit w Nowym Saczu w sumie tez juz chyba ASO).
Czy ktos z Was korzystał ostatnio z ktorychs z wymienionych serwisow? Jak wrazenia, jakosc, ceny? A moze jest jakies inne, swieze a dobre miejsce?
Parę razy nacięli mnie w ASO i omijam szerokim łukiem. Jeżdzę do Gawina. Na podupadający to ten warsztat nie wygląda. Chłopaki ledwie wyrabiają z robotą, terminy jak w NFZ, tak że stronka im niepotrzebna do szczęścia.uxon pisze:Podbijam temat. Gdzie w Krakowie warto, a gdzie nie warto serwisowac Subaru turbo? Cos sie pozmienialo przez ostatnie lata? Warsztaty, ktore pojawiaja sie gdzies w roznych tematach na forum:
Z Carfitem miałem do czynienia korespondencyjnie - regenerował wiskozę.
W A&G Auto Serwis też byłem awaryjnie w czasie urlopu Gawinów, gość pomógł mi z osłoną przegubu - za friko.
-
edgecrusher
- 0 gwiazdek
- Auto: Legacy, Forester
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja większość serwisuje u Carfita w NS, pierdoły u kolegi w RK Service (https://www.facebook.com/rkservicekrakow/)