Jak z Warszawy nad MOrze
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Jak z Warszawy nad MOrze
A czy wiecie że za Nidzica, przynajmniej do olsztynka jest zbudowana piękna i szybka dwupasmowa expresowka? Byłem mega zdziwiony kiedy nawigacja mnie pokierowala tamtędy z Giżycka. Więc może jednak stara gdanszczanka?
Dokładnie dk7 jest teraz naprawdę spoko nie pchać bym się na autostrade
na Dk7 właśnie zdarzyło się... ponoc są utrudnienia
na A1 trza się przygotowac na postój na bramkach - jakkolwiek wybrac, zawsze dupa
na A1 trza się przygotowac na postój na bramkach - jakkolwiek wybrac, zawsze dupa

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Re: Odp: Jak z Warszawy nad MOrze
pojechałam ostatecznie A2/A1, na bramkach w jakiejśtamwsi był kocioł na 40min ALE byłam sprytna i wyjechałam ze 2h po tym jak Mały z Konsti przetarli ten szlak i ostrzegli mnie wcześniej :D
Dzięki temu objechałam kocioł przez Toruń i oszczędziłam z pół godziny
Na zjeździe na obwodnicę 3miasta już luzik.
Powrót w poniedziałek bez żadnych zakłóceń
Dziękować za wskazówki
Dzięki temu objechałam kocioł przez Toruń i oszczędziłam z pół godziny

Na zjeździe na obwodnicę 3miasta już luzik.
Powrót w poniedziałek bez żadnych zakłóceń

Dziękować za wskazówki

- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 102 razy
- Polubione posty: 168 razy
barbie, jakie wrażenia po Faith No More? Z tego co czytałem było chyba nieźle.
Re: Odp: Jak z Warszawy nad MOrze
bardzo fajnie. Jak na Open'era to dość mała fekwencja, ale FNM jak zawsze klasadanikl pisze:barbie, jakie wrażenia po Faith No More? Z tego co czytałem było chyba nieźle.

Jak z Warszawy nad MOrze
Nie do końca nad morze, bo do Wilna, ale którędy?
Zdrowy rozsądek mówi mi że WWA
Białystok
Augustów... i co dalej?
DK8 na Suwałki
Budzisko-Kalwarija
A5
A16
CZY
DK16
przejście Ogrodniki - Lazdijaj i dalej jakieś lokalne drogi 135, 132, 128 i A4
nie byłam nigdy na Litwie i nie wiem jak bardzo lokalne są lokalne drogi. Odległości podobne, bo różnica jakieś 30km, więc co wybrać dla dwóch aut osobowych?
Zdrowy rozsądek mówi mi że WWA

DK8 na Suwałki

CZY
DK16

nie byłam nigdy na Litwie i nie wiem jak bardzo lokalne są lokalne drogi. Odległości podobne, bo różnica jakieś 30km, więc co wybrać dla dwóch aut osobowych?
Jak z Warszawy nad MOrze
Ech Litwa, ja parę lat temu główną trasą przez Ogrodniki. Ponieważ tamtejsza policja była nieprzychylna autom na polskiej rejestracji to stwierdziłem, że główną trasą będzie szybciej i nie nadrobię jak w PL na bocznych drogach. Może teraz jest lepiej.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!