Auto dla dziada
Auto dla dziada
BTW Miałem okazję obejrzeć z bliska w weekend Bentleya Mulliniera. Tak wykonanego auta dawno nie widziałem. Perfekcja w każdym calu. Nie ma się do czego przyczepić. Jakość - [uwaga!] - premium
pełną gębą. Cena też...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 254 razy
- Polubione posty: 533 razy
Auto dla dziada
Jak się ma taki personalizowany Bentley do Zondy? Detale robią wrażenie chociaż kolorystycznie mi nie leży.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Auto dla dziada
Zondy oglądałem parę ładnych lat temu i nie bardzo już pamiętam.
Tutaj masz wrażenie totalnego luksusu, a naprawdę trudno mnie czymś zadziwić.
Plus podobno jest cudowny w prowadzeniu i szybki. Właściciel ma w swojej kolekcji między innymi Lambo, i Ferrari, i McLarena ale mówi, że jazda tym jest niesamowita i sam był zdziwiony ile to auto daje przyjemności.
Kolor lakieru bardzo mi się podoba, wnętrze wolałbym całe czekoladowe. No cóż...
Tutaj masz wrażenie totalnego luksusu, a naprawdę trudno mnie czymś zadziwić.
Plus podobno jest cudowny w prowadzeniu i szybki. Właściciel ma w swojej kolekcji między innymi Lambo, i Ferrari, i McLarena ale mówi, że jazda tym jest niesamowita i sam był zdziwiony ile to auto daje przyjemności.
Kolor lakieru bardzo mi się podoba, wnętrze wolałbym całe czekoladowe. No cóż...
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
Auto dla dziada
Jakość premium? To chyba jakaś degradacja, bo powinna być luksus.Bilex pisze:BTW Miałem okazję obejrzeć z bliska w weekend Bentleya Mulliniera. Tak wykonanego auta dawno nie widziałem. Perfekcja w każdym calu. Nie ma się do czego przyczepić. Jakość - [uwaga!] - premiumpełną gębą. Cena też...

- stach22
- 6 gwiazdek
- Auto: Impreza, Beema i jeszcze Suzuki
- Polubił: 203 razy
- Polubione posty: 485 razy
Auto dla dziada
Co do chińskiego boomu to mam pewne wątpliwości co do gospodarki centralnie sterowanej pod przywództwem autorytaryzmu. Nigdy się to w historii nie udało, wcześniej czy później upadało, zobaczymy jak będzie tym razem.
Póki co robią wrażenie

Póki co robią wrażenie

Auto dla dziada
Czyli mówisz że za 5 lat zostaną dwa koncerny. Bo teraz jest około 20

https://www.wyborkierowcow.pl/chinskie-marki-samochodow
Wszyscy umrzemy z gorąca.