Co więcej, można powiedzieć że ma coś wspólnego z Subaru
Póki co nie lądują na wodzie(na szczęścieChloru pisze:Miał być tylko Qatar Airways a ja tu jakiegoś Kukuruźnika widzę :-P
), ale racja, do Malé był Qatar Generalnie jestem na tak i mam już nawet pewne plany, ale na styczeń/luty obowiązuje karnetChloru pisze:Spoko. Jak już Ci się skończy karnet na Malediwy to może zobaczysz, że mają inne połączenia w siatce.

No to nawet gdybyście chcieli zaliczyć tylko te zamieszkałe, to w obecnym tempie życia Wam braknie.
No. A dodatkowo na niektóre muszę jeszcze wrócić

Zupełnie jak w Tajlandii a jeszcze mógłbyś jakąś Wiktorię albo Wiktora poznać albo 2w1.
Polecasz czy co?

Jeżeli jeździsz w miejsca gdzie trzeba zakazać alkoholu żeby nie było pijanych mord to pozostaje mi współczuć.
Każdy jeździ tam gdzie lubi, musisz to uszanowaćChloru pisze:Polecam. Tajska kuchnia to nie kucharz ściągnięty na wyspę tylko rozklekotany tuk-tuk z wokiem w środowisku naturalnym. :-P
Jeżeli jeździsz w miejsca gdzie trzeba zakazać alkoholu żeby nie było pijanych mord to pozostaje mi współczuć.Widziałem troche podpitych w Dubaju ale też ostatnio na Lanzarote nie widziałem żadnych. Kwestia hotelu, terminu etc.

Ależ szanuję tylko, że nie lubię dorabiania teorii na siłę. :-P Podoba Ci się - doskonale. Tylko, że 5 czy nawet 15 wycieczka na Malediwy nie oznacza, że wiesz wszystko o turystyce (poniżej). Wiadomo przecież, że najlepsze są te piosenki które już znamy.
Tajlandia ma trochę więcej do zaoferowania niż Phuket i Bangkok.

Dużo tego i wielu nazw nie pamiętam bo są do siebie bardzo podobne. Byliśmy w świetnym hotelu w Khao Lak - https://www.moraceakhaolakresort.com/?u ... mpaign=non
Ładny obiekt, fajne pokoje i całkiem niedrogo, tylko, że my akurat nie wybieramy takich molochów, z tego co doczytałem maksymalne obłożenie tam to nawet ponad 600 osób, podczas gdy na wyspie gdzie akurat jesteśmy maksymalna liczba gości to ok. 170 i w zasadzie cała wyspa do dyspozycji. Dlatego właśnie to już 8 wyspa w naszych wyjazdach i za moment będą następne.Chloru pisze:Dużo tego i wielu nazw nie pamiętam bo są do siebie bardzo podobne. Byliśmy w świetnym hotelu w Khao Lak - https://www.moraceakhaolakresort.com/?u ... mpaign=non
600 osób ...stach22 pisze: ↑23 sty 2026, o 07:12Ładny obiekt, fajne pokoje i całkiem niedrogo, tylko, że my akurat nie wybieramy takich molochów, z tego co doczytałem maksymalne obłożenie tam to nawet ponad 600 osób, podczas gdy na wyspie gdzie akurat jesteśmy maksymalna liczba gości to ok. 170 i w zasadzie cała wyspa do dyspozycji.
No to bez turystów się nie da.
May is an excellent, warm, and relatively dry time to visit the Seychelles, marking the start of the southeasterly trade winds which bring a refreshing, cooler breeze. Temperatures are high, averaging around \(28^{\circ }\text{C}\) (\(82^{\circ }\text{F}\)) to \(31^{\circ }\text{C}\) (\(88^{\circ }\text{F}\)) in the day, with low humidity and lower rainfall (approx. \(150\text{mm}\)) compared to previous months.FUX pisze:
Seszele w maju? Może być trochę mokro. Mahe przepiękna, pozostałe miały być w kolejce. COVID plany pokrzyżował. Może wkrótce...
@FUX z pewnością jedzą te psy rzadziej niż Ty schabowego. Poza tym nie zauważyłeś emotki.FUX pisze:Z tymi psami to miejska legenda. Byłem i jest to rzadkość raczej nieczęsto spotykana. Witam jest git i z całego serca polecam. Tajlandia za niecały miesiąc, więc będę miał porównanie.